Concurs: Ideea ta conteaza, un altfel de Ploiesti

Posted by

Vreau sa arat, si nu doar eu si altii, ca putem face chestii lucuri faine in Ploiesti. Asa cum altii fac in alte parti, de exemplu cei de la Cluj ajuta la consolidarea casei lui Zolty,  eu imi doresc un Ploiesti mai verde, altii in mod sigur pot avea alte ideei poate mai bune decat cele enumerate.

Astfel, aseara la o bere, ne-am gandit noi (George, Vali si Kriogen) ca putem oferii 100 de ron ca premiul pentru cea mai misto ideee de campanie sociala, si bineinteles ca o vom si face, sau vom incerca sa o facem cu ajutorul tau.

Cu alte cuvinte, vino cu o idee. Daca ideea ta e super tare, pe langa faptul ca o sa iti dam premiu 100 ron te si punem sef coordonator de proiect si eu promit solemn ca bat la toate usile pentru a gasii sponsori pentru ideea ta.

Ca vrei sa ajuti o casa de copii, un batran aflat in nevoie, sa facem o rampa pentru persoane cu dizabilitati sau orice alta ideea ai, ai curajul sa vi sa o prezinti, fie intr-un comentariu, fie poti sa mi-o trimiti pe e-mail. Eu zic ca merita sa te implici si fara premiu, dar cand mai exista si premiu in bani, cum ai putea sa nu te bagi la asa ceva.

Exista si un fel de concurs intre noi, ne gadila la ego sa aratam ca avem cititori mai destepti decat al celuilalt. Asa ca daca vei vedea acest concurs pe cele 4 bloguri nu trimite aceeasi idee la toti, ca in final vor fi colectate si ales un singur castigator. Alege unu din blogguri si posteaza ideea acolo. Nu iti fie teama ca ma uit urat daca ti-ai pus ideea pe alt blog care participa la acest inceput de campanie. Spun inceput pentru ca vom derula campania dupa ce gasim ideea geniala care poate fi chiar ideea ta.

Daca ai blog, si crezi ca cititorii tai sunt mai destepti decat ai mei, alatura-te si tu concursului si iti promit eu ca iti dau cata bere poti sa bei la urmatorul blogmeet, in plus cred ca e ceva sa arati ca cititori tai sunt mai destepti decat ai lui Haotik, nu?

Si da, dupa cum vedeti nu ne iese nimic la concursul asta, in afara de orgolii gadilate si de faptul ca putem ajuta comunitatea. Pentru ca daca nu ati inceles asta dupa cele ce le-am scris mai sus, nu ramane decat sa va spun pe fata, ca despre asta e vorba, despre a gasii o modalitate prin care putem ajuta comunitatea cat mai bine.

P.S. Pentru propria distractie am bagat si un mesaj subliminal in articol, daca va prindeti de el va rog sa nu comentati la acest articol si sa lasam comentariile pentru cei care vin cu ideei frumoase de a ajuta pe cineva sau ceva din Ploiesti.

 

2 comments

  1. Salutare,

    Îţi voi trimite şi eu un mail cu idea mea de campanie socială, în plus le urez baftă tuturor.

  2. Pentru ca atunci cand mai ma plimb si eu cu trenul … intotdeauna nu gasesc loc de stat jos pe peronul de asteptare … sa incercam sa gasim o modalitate impreuna cu CFR-ul si o firma care produce asa ceva sa „mobilam” peroanele de la gara de Vest si Sud.

Comments are closed.