Concurs: Masina ideala

Posted by

 Pentru ca saptamana aceasta s-a tot vorbit despre masini si mai ales pentru ca intru in pregatirile finale pentru Prahova Bloggers Cars Challenge, am zis ca merge sa fac un concurs pe aceasta tema. Ideea mi-a venit pe facebook, vazand poza aceea din filmul „Inapoi in viitor” cu un fake date si mi-am adus aminte cat de mult imi place DeLorean ca masina.

Asa ca vin si va intreb saptamana aceasta, care este pentru voi masina ideala, cum arata, ce stie sa faca, o vreti pentru viteza sau pentru off-road, o vreti pentru plimbari sau pentru naveta zilnica spre job?

Pentru mine, masina ideala are cateva proprietati unice, pe care incet, incet incep sa le aiba si masinile reale:

– Conduce singura – vezi masina facuta de cei de la Google.

– Nu polueaza, un set de panouri fotovoltaice si un motor electric rezolva din plin si aceasta problema, mai ales ca nu vreau sa mearga cu viteza foarte mare.

– Are conexiune la internet.

– Daca arata precum o rulota si am si o masa si un pat in ea, deja tinde sa devina si casa ideala, nu doar masina ideala.

Cam astea ar fi cele cateva idei pe care le am in legatura cu masina ideala. Probabil ca mai sunt si altele, dar nu-mi vin in cap acum. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in care sa descrii in cateva cuvinte cum arata masina ta ideala si poti castiga la concursul de saptamana aceasta afisarea unui banner 125×125 pixeli pe haotik.ro timp de o luna de zile.

5 comments

  1. Mașina ideala…hmmm, let’s see! Să aiba cutie manuală, obligatoriu, chiar dacă unii preferă confortul unei cutii hidramate! Ceasuri cu lumină albastră, sau verde. Să aibă un sistem audio decent, să fie roșie/neagră sau albastră…și să se numească Mitsubishi Lancer. Dacă e și evolution..perfect. Mă rog, nu e chiar un răspuns bun pentru subiectul în discuție dar…merge:))

  2. Pentru mine masina ideala este cea care te duce din punctul A in pucntul B atunci cand ai nevoie, fara sa te lase la greu. Nu conteaza ca este trabant, oltcit, skoda sau ferrari 😀

  3. Masina ideala pentru mine ar fi asta:
    -consum redus, sistem audio bun si sigura.

    PS. Detin un Logan pe benzina, nu indeplineste mai niciuna din cele de mai sus. Dar e a mea si ma folosesc asa cum e.

  4. Eu mi-as dori o masina hibrid si de preferat sa arate si sa fie solida precum un Audi din tipurile astea mai noi si daca e si 4×4 e si mai bine.

Comments are closed.