Concurs: Prima carte citita

Posted by

Din nou avem premii de la libraria online Libris, premii in carti, doar ca, pentru a nu survine plictiseala, am schimbat putin regulile concursului. De fapt, mai mult modul de desfasurare a concursului, decat regulamentul in sine.

Astfel, se cere sa spui care este prima carte citita, bineinteles cea pe care iti amintesti ca ai citit-o prima oara. Si nu uita: ABECEDARUL nu intra in randul cartilor citite.

Spre exemplu, eu nu imi amintesc prea bine care sa fie prima carte citita, ca or fi fost Ciresarii, sau vreo carte politista, sau cartile din libraria tatalui meu, care ofereau sfaturi cum sa construiesti diverse lucruri. Erau 7 volume despre cum sa faci tot felul de prostii home made. Mi-au placut foarte mult si cred ca alea au fost printre primele carti rasfoite. De fapt, au fost cartile lui Ispirescu inainte de astea mai grele. Aveam o carte veche de la bunica, carte cu povesti mai frumoase decat cele pe care le stia toata lumea, desi pe aceasta am citit-o mai tarziu, cand am descoperit-o in casa bunicii mele. Mai era o poveste cu soricei, „Familia Roademult”, ehe trebuie sa le caut la tara si sa le fac niste poze la cele care au scapat. Povesti nemuritoare vol.1 si vol.2.

Deci nu e chiar asa greu sa va reamintiti si voi.

Asadar, spune care e prima carte citita, dar de data asta nu intr-un comentariu, ci pe pagina de facebook a blogului si poti castiga o carte la alegere din Libraria online Libris, cu conditia ca pretul ei sa fie mai mic de 50 de ron.

Castigatorul va fi anuntat in data de 29 august.

One comment

  1. prima carte citita, imposibil sa o uit, mai ales pentru ca nu vroiam sa o citesc,cred ca prin clasa a 2-a am primit la sfarsitul anului Heidi, ca premiu de la invatatoare, glume, era doa un mod sa ne faca sa citim, mai ales ca la inceperea anul scolar urmator trebuia sa o povestim. mai erau doua zile pana sa inceapa scoala si eu nu citisem nimic, nu era prea mare dar era prima mea crte asca ca mi se parea imensa. o zi intreaga nu m-am dat jos din pat, cand a venit mama de la serviciu s-a sperait, eram cu patul nefacut, cu cartea in mana si cu un castron de salata de varza langa mine. asta mancasem toata ziua, pentru ca doar asta puteam sa mananc in timp ce citeam. am terminat cartea dar n-am prea inteles nimic din ea, adavarul e ca nu prea mi-a placut, dupa am citit si alte carti dar cea pe care o consider eu cartea mea de capatai este Harry Potter. Eram in primara si invatatoarea mea era un fel de fanatica religioasa si eu ca un elev bun ii urmam exemplul, nu vroiam sa aud de vrajitorii, aveam o colega care citea harry potter si zicea ca e ff misto. intr-o zi, imi si amintesc 1 dec 2004, era ziua romaniei si cei de la pro au bagat hp2, eu nu aveam la ce sa ma uit asa ca m-am uit la film, a fost groaznic, tot filmul m-am mutat din sufragerie in bucatarie, erau paienjenii uriasi si serpi, creaturi pe care eu le urasc, avea 11 ani si eram groaznic de speriata. mama tot incerca sa ma faca sa citesc asa ca atunci cand am trecut printr-o libarie si eu i-am cerut sa-mi cumpere hp a fost incantata. dupa au inceput santajele, daca inveti bine iti cumpar harry potter, iar astazi citesc tot ce imi cade in mana, mai mult sau mai putin, de la harry potter am inceput sa citesc, sa-mi dezvolt imaginatia, nu eram capabila sa fac o compunere inainte si asa am si ajuns la filologie, asa ca este un fel de biblie a mea

Comments are closed.