Concurs: Skinuri de #evoBlogger

Posted by

 Saptamana aceasta avem un nou concurs. Impreuna cu cei de la tattooit.ro iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza device-urile tale de #evoBlogger. Oferim 3 vouchere in valoare de 30 de RON fiecare, pentru un comentariu in care sa ne explici ce gadget ai si cum ti l-ai personaliza si de ce. 

Cu alte cuvinte, 3 cititori se vor alege cu o hainuta noua si personalizata pentru telefonul sau dispozitivul lor preferat, fie ca e vorba de personalizarea unui laptop, personalizarea telefonului, sau chiar alt device.

Deci spune ce device ti-ai personaliza si de ce l-ai personaliza si mai ales cu ce si poti castiga un voucher de 30 de ron. Astept cu interes toate ideile voastre si sper ca dupa terminarea concursului sa pun un articol si cu pozele telefoanelor voastre personalizate, daca veti avea placerea sa imi trimiteti poze.

 

6 comments

  1. Eu aş personaliza laptop-ul cu o fotografie care să mă inspire. Să pot scrie pe blog cât mai multe articole interesante 🙂

  2. Eu am o manie cu personalizarea. De curand mi-a picat pe medal do Iphone-ul meu (asa il cheama, nu intrebati de ce ca va trebui sa va explic cum scriam eu mesajele la inceput cu autocorect-ul). Ultima oara i-am achiztionat o folie alba de carbon de pe okazii. acum vreo 2 luni. Ei bine am fost incantata de ea sa zicem…2-3 saptamani si acum m-am plictisit iar. Asa ca mi-ar placea tare mult sa-i achiztionez noi hainute lui Medal.
    De exemplu de pe site-ul respectiv imi place mult asta:
    http://www.tattooit.ro/details/609
    pentru ca imi plac macii, pentru ca se apropie sezonul cald si cred ca s-ar incadra bine telefonul meu in peisaj 😀

  3. Eu mi-as personaliza laptopul, daca as avea :)), cu o imagine cu marea sau o campie, care sa ma relaxeze cand inchid clapa nervos, dupa codding :))

Comments are closed.