Cum ajungi la Sibiu in creierul lui Haotik

Posted by

Nu mai stiu cu cine vorbeam zilele astea de SMS Sibiu. Si ma intreba daca e departe. Da e foarte departe, dar tu trebuie sa o iei de la Bucuresti pe Buzau ca e mai aproape asa. Cum mah pe Buzau ca merge pe Brasov.

Da merge si pe Brasov prin Targu Secuiesc si apoi ajungi la „Sibiu” spuneam eu cu incredere, dar e mai aproape pe Buzau. Si vorbeam cu asa convingere ca am impresia ca l-am convins pe interlocutor ca stiu bine ce zic. Mai ales ca am fost acolo, stiu drumu ce naiba, am continuat eu.

Pana la urma m-am hotarat si eu sa merg la Social Media Sumit – Sibiu asa ca ma duc pe google maps sa vad cam ce distanta e, daca o pot face cu motorul daca imi permite vremea, si toate cele.

Primul soc a fost sa ma intreb ce cauta Sibiu in mijlocul tarii si nu in Vrancea. Apoi sinapsele mele neuronale s-au reasezat in positia corecta, mi-am dat seama ca eu ziceam Sibiu dar in capul meu aveam numai si numai Focsani. Si mi-am dat seama cam in ce directie trebuie sa ma duc.

Deci domnu Costin, nu te lua dupa mine ca ajungi la Focsani si nici un caz la Sibiu.

4 comments

  1. Era odata sa fac pariu ca nu am facut geografie in liceu, si ma juram ca nu am facut. Nu prea venea directorul la ore decat maxim de 2 ori pe semestru.

    Ideea e ca acum nu avea treaba cu geografia pentru ca am fost la Sibiu de multe ori si stiu bine drumu si de doua ori parca si la Focsani si acolo stiu bine drumu.

    M-as fi jurat ca tata a facut armata la Sibiu ca nu faceam vre-o diferenta de nume. Defapt a facut-o la focsani.

    Deci de data asta nu are treaba cu geografia, la care eram varza dar de cand cu plecarile astea prin tara, macar stiu pe unde am fost.

  2. Bine macar ca nu te-ai pornit tu de capul tau la drum. Te trezeai la moldoveni si nici nu stiai de ce :))

Comments are closed.