Cum a fost la concertul Vunk #AsaSiShow

Posted by

vunk Cred ca e a doua oara in viata cand ajung la Sala Polivalenta din Bucuresti. Si culmea, ambele dati in care am fost acolo are legatura cu fericirea. Aseara a fost cea de-a doua oara, cu ocazia concertului sustint de Vunk. Prima oara am ajuns acum multi, multi ani, cu ocazia venirii in Romania a gurului spiritual sahaja yoga. Deci intr-un fel, de fiecare data cand am ajuns la Sala Polivalenta, a avut legatura cu fericirea.

Cat despre concerte, cred ca e primul din viata mea, exceptand Gala Concert Vienez cand a venit Edwin Marton la Sala Palatului. Asa si? Si cred ca e greu sa fac comparatii cu alte concerte sau cu ce se intampla acolo, daca nu am fost. Dar asa cum organizatorii ne-au promis, am avut parte de o multime de surprize placute, de efecte si, nu in ultimul rand, de un gadget pe care l-am intors pe dos pana la inceperea concertului, incercand sa-mi dau seama ce face. Despre bratara minune oricum o sa va povestesc separat, ca trebuie neaparat sa aflu cum se poate porni, ca de oprit a fost simplu. Am sa va povestesc, promit.

Despre concert

Cel mai mult mi-au placut cele cateva chestii simple si ieftine care au dat savoare concertului. Chiar daca nu am mai fost eu la concerte, chiar daca am mai vazut scene mobile, parca de data asta toate s-au imbinat armonios intr-un concert de zile mari. Cuburile mobile, baloanele cu „respect”, „luna de pe cer” si mai ales bratarile au facut din concert un spectacol foarte reusit. Laserele exista si pe la alte concerte, de aceea nu le-am pus la socoteala.

Mi-a parut rau ca am ratat concertul din 2012 si m-am bucurat ca am facut totusi un efort sa ajung la cel de joi. Cu siguranta voi merge si la cel din 2014. Pentru ca se merita si baietii isi dau tot interesul sa faca publicul sa se simta cat mai bine.

Sa oprim timpul

O initiativa interesanta, pentru ca atunci cand suntem fericiti avem impresia ca timpul s-a oprit, asa ca Cornel a incercat sa opreasca timpul pentru noi. Ce a iesit va invit sa vedeti mai jos.

One comment

Comments are closed.