Damien Walters 2011

Posted by

Vad de dimineata in feed, la Costin (refresh.ro), cum ca un oarecare Damien Walters a intrat in echipa de cascadori a lui Jackie Chan. O stire aparent neinteresanta, dar cand am vazut numele ceva a tresarit in mine, numele asta de Damien parea foarte cunoscut. Intrebarea era de unde si cu ce se ocupa…

Am stat si m-am intrebat de unde il stiu, sau de ce numele asta mi se pare atat de cunoscut. Stiam ca face ceva extraordinar, dar intrebarea era ce. Il asociam cu iluzionismul desi in afara de Criss Angel si David Blaine nu stiu altii, deci nu se incadra nici acolo. Si pentru ca venea trenul am decis sa aman cautarea pe google pana cand ma urc in tren.

Orim am stat vreo 10 minute si m-am intors pe toate partile incercand sa-mi aduc aminte de ce totusi tresar la numele asta sau de ce imi suna atat de cunoscut.Dupa ce am cautat pe google doar din afisarea rezultatelor si mi-am dat seama cine e, mi-am amintit de vremurile cand urmaream cu mare interes clipurile lui, prin 2007, clipurile cu alti asemenea lui pe care le gasiti daca cautati pe youtube dupa parkour, urban ninja si alte cateva cuvinte de genul.

Si va spun drept ca pana azi nu stiam ca face parte din echipa de gimnasti din Marea Britanie sau ca e cascador. Credeam ca e doar un pasionat de partour si face astea din pasiune, singurul avantaj pe care il vedeam in 2007 era ca avea o sala unde sa se antreneze.

P.S. Clipul din 2007 il puteti vedea aici.

One comment

Comments are closed.