De astazi sunt pensionar

Posted by

Nu erau eu cine sti ce hotarat unde sa ma bag dar pana la urma am ajuns la ING. Cum in romania se poate intampla orice, e bine sa visez ca la pensie voi avea ceva avutie adunata asfel incat sa nu stau in baza unei pensii fie ea de stat sau privata. Initial am vrut sa las Divinitatea sa se manifeste prin funtia random a unui calculator care m-ar fi plasat aleator la unu din cele 17 fonduri de pensii existente, apoi am zis totusi sa rezolv problema asta mai mult ca sa scap de o grija decat ca as fi interesat de problema asta in sine.

Adevarul e ca nu exista nici o garantie ca ING va mai exista macar peste 5 ani de zile. In ziua de azi totul se cumpara si se vinde, Pentrom e cumparat de OMV , You Toube de care google, probabil la un moment dat pe google o sa il cumpere altii si tot asa.

Sincer sunt doar fericit ca am scapat de o grija. Nu sunt convins ca am facut cea mai buna alegere, exista zvonuri cum ca nu sunt asa priceputi la inmultit banii cei de la ING, dar putin imi pasa. Gata am scapat, acuma sunt pensionar.

Din pacate am uitat sa ii spun celui de a incheiat contractul ca eu am in plan sa traiesc 1000 de ani in aceasta viata, si ca o sa le cam fac paguba, daca nu imi sare o roata in cap de la masina de curse ilegale… hihihi. (in fine asta era asa mai mult o gluma)

4 comments

  1. Wrong! De astazi nu esti pensionar. De astazi doar banii tai au luat o alta directie. 🙂

  2. Ioooi stiu, era un fel de a spune. Daca deja ma gandesc la pensie e clar ca-s pensionar, daca eram tanar ma gandeam sa imi fac asigurare de viata cand imi rup gatul cu placa prin munti, dar asa… is pensionar…. hihihi

  3. Nu e chiar asa, se imparte banii acumulati la media de varsta care acum este de 10 ani si porma iti dau banul pana mori, mori dupa 2 luni sau dupa 40 de ani, tot pensia aia o primesti.

Comments are closed.