De ce sa dai follow celor prezenti la Webstock 2010

Posted by

Dupa ce colectez datele de pe twitter pentru a face cateva rapoarte interesante, am de gand sa iau si fiecare user care a dat cel putin un tweet pe hashtag-ul evenimentului si sa ii dau follow pe twitter. Fac asta nu pentru a fi urmarit inapoi, ci pentru ca sigur oamenii astia au lucruri interesante de spus.

Dupa cum unii stiti, incerc sa construiesc si o comunitate mica la Ploiesti si bineinteles ca, desi le-am spus de eveniment, nu prea s-au obosit sa ceara macar o invitatie, toti fiind „foarte ocupati” cu blogurile lor, exceptie @Caelea care e si ea mai mult prin Bucuresti decat in Ploiesti. Sunt oameni pe care ii urmaresc si carora le urmaresc activitatea pe twitter. In comparatie cu ei care nu se implica, cei care au venit la eveniment e clar ca s-au agitat sa faca rost de invitatie, sa participe, deci sunt oameni activi care muncesc la siteurile lor si care se implica in tot felul de proiecte. De aceea, consider ca toti acesti oameni au lucruri foarte interesante de spus si merita urmariti. Probabil o sa fac o lista cu toti cei care au fost activi pe #webstock10 in ziua evenimentului pentru a o da si altora spre urmarire.

Da, stiu ca sunt cativa care nu au fost prezenti dar au discutat pe acest tag. Si ei merita, pentru ca probabil au urmarit live sau au fost interesati de ce se intampla la eveniment.

Deci imediat ce am lista cu toti ciripitorii de pe #webstock10 o sa si incep sa le dau follow, celor pe care nu ii urmaresc inca.

One comment

Comments are closed.