Demisia lui Steve Jobs din functia de CEO al companiei Apple

Posted by

steve jobs
Despre demisia lui s-a scris mult ieri. Care mai de care incercand sa prinda cat mai multe cuvinte cheie sau sa informeze mai prost bine omenirea despre aceasta intamplare.

Bineinteles ca au exista si cateva exceptii, mi-a placut articolul de pe refresh.ro legat de aceasta demisie, mi-au mai placut 1-2 articole dar in rest, bloggosfera a aberat a scris cat a butut de bine. Si azi dau un -1 bloggerilor care au scris despre aceasta demisie fara sa se informeze putin despre ce naiba s-a intamplat.

Nu stiu cum, eu nu prea citesc ziarele de pe afara, dar de data asta a ajuns la mine prima oara un articol extraordinar legat de demisia acestui om, articol pe care il puteti citii in Wall Street Journal. Un articol in care daca eram ultimul prost de pe pamant si nu as fi auzit ever de Steve Jobs, tot as fi inteles cine este, cine a fost, si ce a facut el pentru compania Apple.

Si ca sa incerc sa daram cateva lucruri care le-am citit prin articole:

  • – Steve Jobs nu e pe moarte, dar se presupune doar ca demisia lui are legatura cu problemele de sanatate avute de curand.
  • – Tim Cook, din cate am inteles a preluat rolul imediat.
  • – Steve Jobs nu doreste sa ramana la conducerea imperiului, doreste doar sa ramana angajat in companie.
  • – Steve Jobs nu e pe moarte.
  • – Steve Jobs a avut cancer la prostata dar se presupune ca s-a vindecat si ca totul este ok.

In rest dupa ce am citit articolul din Wall Street Journal, nu prea am mai simtit nevoia ca ar fi ceva de spus in plus fata de ce e acolo, asa ca va recomand sa cititi articolul ala de 2-3 ori, iar dupa aceea daca ati scris despre Steve Jobs, sa va uitati si la articolul vostru si sa vedeti daca va place ce ati scris.

Si da, o sa ziceti ca voi nu sunteti WST, voi suntenti niste mici bloggeri care scriu si ei cum se pricep, dar macar daca scrieti, informati-va si voi inainte sa nu scrieti tampenii.