Demo cooking cu Mehrzad Moghazehi

Posted by

Cei de la YouthBank Ploiesti au saptamana aceasta un eveniment foarte interesant, un demo cooking alaturi de Mehrzad Moghazehi. Evenimentul are loc la Bistro Boema pe data de 5 aprilie 2016 incepand cu ora 18:30.

Pentru inscriere (daca mai sunt locuri), puteti accesa link-ul de aici. Din cate am auzit, va fi o seara interesanta, in care veti putea afla cateva din secretele bucatariei si veti putea degusta un preparat gatit de catre un finalist MasterChef. Din punctul meu de vedere, mi-am dorit mereu sa degust bunatatile pe care le priveam cu nesat la MasterChef, asa ca abia astept sa fiu surprins de preparatele gatite de Mehrzad.

Banii stransi din participare vor sustine Fondul YouthBank Ploiesti, fond prin care sunt finantate cele mai bune idei ale liceenilor de a schimba in bine orasul nostru. Biletul de intrare costa doar 30 de lei si te inscrie automat intr-o tombola care va avea loc la final.

Mai trebuie precizat ca Mehrzad Moghazehi ofera voluntar aceasta experienta, tocmai pentru a sustine comunitatea locala impreuna cu YouthBank PloiestiFundatia Comunitara Prahova si Bistro Boema.

demo-cookig

Imi doresc ca pe viitor sa vad si alti oameni care sustin educatia si se implica in dezvoltarea comunitatii locale. In felul acesta vom avea cu totii de castigat: si cei care au, dar si mai ales cei care nu au. Eu am sustinut dintotdeauna proiectele educationale si o sa le sustin in continuare atat cat pot.