Despicable Me 2 (2013)

Posted by

despicable-me-2-minioni Bananaaaaaa….. Daca ati vazut filmul, atunci cred ca intelegeti ce e cu asta. Nu m-am putut abtine. Filmul l-am vazut saptamana trecuta la Cinema City Ploiesti. Mi-a placut primul Despicable Me, asa ca nici 2-ul nu avea cum sa ma dezamageasca.

Doar ca de data asta parca au fost minionii in prim plan si nu Agnes.

Chiar inainte de film, m-am intalnit cu un prieten care ma intreba de ce am ales sa ma duc la un film pentru copii. I-am zis ca eu inca ma simt copil si am intrat la film, si nu regret nicio clipa alegerea facuta. Si consider ca filmul nu este chiar pentru copii mici.

Revenind la minioni… sunt adorabili, superbi, magnifici… sa continui? Ma gandesc ca as urmari cu placere sute de episoade scurte cu ei. Fac numai tampenii. Doar pentru prostiile pe care le fac si merita vazut filmul. Daca ar fi sa ii dau o nota, pendulez intre 9 si 10. Parca ar fi de 10, dar ma gandesc ca poate se putea si mai bine, desi nu am idee ce altceva putea fi si mai si la el, asta sper sa ne spuna Despicable Me 3 cand va aparea.

Cred ca ii dau totusi nota 9 si asta datorita actiunii filmului, care nu a fost cea mai cea, de parca a mai urmarit cineva actiunea filmului cand aia mici faceau numai si numai prostioare. Aproape in fiecare scena in care apar fac ceva ce te va amuza. De la insula in care erau in vacanta pana la … doar nu o sa va povestesc fimul acum. Mergeti sa-l vedeti, eu zic ca merita.

Desi am ales varianta 3D, nu am observat prea multe efecte 3D in film, sau poate eram prea cucerit de personaje. Asa ca nu stiu daca merita sa-l vedeti 3D sau normal.

4 comments

  1. Cred ca banananananana bannananana bannana nu o vom uita prea repede, a fost foarte frumos. L-am asteptat mult mult acest film animat, e chiar amuzant si il recomand tuturor. Mai am de zis doar atat o sa radeti foarte mult.

Comments are closed.