Despre Haotik – old text

Posted by

Textul care a adus zambetul pe buzele tuturor, care a circulat la un moment dat prin toate firmele din Bucuresti, cred ca a fost un fel de viral atunci cand unu din colegii de la munca la descoperit si a inceput sa-l dea in stanga si in dreapta. Mi-e greu sa renunt la el dar consider ca de acum 3 ani s-au schimbat multe, stiul de a scrie, modul de a scrie, si nu numai. Da stiu au cam ramas greselile de gramatica si ortografie si mai ales typo dar astea se sterg greu.

Deci textul ramane aici pentru ca nu mi-e rusine cu el si nu vreau sa sterg ceva, doar ca eu unu consider ca a venit momentul sa fac un pas in plus in evolutia blogului meu si sa pun acolo un text mult mai profesional legat de cine sunt eu. Voi incerca sa nu fie chiar foarte formal dar cu siguranta nu v-a putea vreodata sa egaleze capodopera de mai jos:

Despre mine ar fi de spus multe. Putini ma cunosc cu adevarat, putini trec de zecile de masti care le am in fata.

Povestea mea incepe acum 12.000 de ani cand am venit prima oara pe Terra. Faceam parte dintr-un proiect amplu de dezvoltare a pamantului, ceea ce voi cunoasteti acum sub numele de Atlantida. Aruncat in valtoarea curentului lumii atlante am mostenit si eu o parte din inconstientul lor colectiv. (Petrnu cei interesati de subiect sa citeasca scrierile lui C.G. Yung)

Implicat in mai multe randuri de vieti in acest proiect numit Atlantida, inconstientul lor colectiv a definit o parte din mine, si asfel pot spune ca am devenit atlant in cele mai mai trainice colturi ale fiintei mele. Asfel una din caractersticile lor face parte din viata mea si din mine. Atlanti, ca si mine dealtfel, erau extremisti, duceau totul pana la extrem, si treceau cu usurina de la o extrema la cealalta, acest lucru a dus la distrugerea lor, si tot din aceasta caracterstica mi se trage si numele, haotik. Cealalta mostenire a mea vine din ultimi 3000 de ani si anume caracteristica de luptator, sunt un luptator in cel mai profund sens al cuvantului, iar cand nu am cu cine ma lupta imi construiesc proprile provocari pe care sa le depasesc. Sabia si lupta au fost unul din elementele predominante in ultimele secole, si a ramas prezent si in viata actuala.

Numele sub care exist in aceasta viata este Schiopu Dragos iar numele dupa care sunt cunoscut pe net este numele acestui blog. M-am nascut in 1978 intr-o frumoasa zi de Mai pe plaiurile orasului Campina, am copilarit in acest oras pana la terminarea liceului, apoi viata ma purtat prin imprejurimile din judet, intai Breaza apoi Maneciu Pamanteni, in prezent fiind stabilit in resedinta judetului:Ploiesti.

Cateva dintre lucrurile interesante din viata mea au fost: esperientele si experimentele paranormale din vremea adolescentei, aparitia la tvr1 in 2000 ca haker, 1 an ca profesor de informatica la un liceu, conducerea fimeri Nanotel S.R.L.

Cateva proiecte de succes: Modulul de referali pentru IPB 2.0, Sistemul de Adsense Sharing Revenue MultiAds pentru WPMU, siteurile fabricadebani.com si incarcaricartele.ro

Cate ceva despre cunostintele mele: html, php, mysql, delphy , c++, linux, tcp/ip, retele, echipamente de retea active si pasive, programarea centralelor telefonice sau a sistemelor de alarma.

Filme favorite: Firefly si Battlestar Galactica, si cele sf in general.

Muzica favorita: Kitaro si Parazitii (exact extremele despre care va spuneam)

Masini favorite: Lamborghini Countach, Hummer 1, De Lorean.

Sporturi favorite: inotul, snowboard-ing, skateboard-ing, nu am incercat inca surfingul.

Si pentru ca unii mai vor sa ma si contacteze: YM: nanotel_ro E-mail: office AT nanotel.ro