Digg.ro – Batalia pentru voturi

Posted by

Pentru ca am observat ca lumea a inceput sa puna stiri si ca sunt deja indeajsuns de multe stiri postate zilnic incat aceaste modificari sa fie facute, am trecut la treaba.

Asfel, atat pe prima pagina cat si la stirile din UPCOMING, stirile vor fi afisate dupa ordinea in care sunt votate. Deci cele mai votate apar mai in fata. De asemenea in sidebar in dreapta am marit la 10 nr stirilor din top astazi, si tot acolo am ordonat descrescator dupa voturi si stirile din pending.

Deci presupun ca de astazi lumea va avea interesul sa fie si votata nu doar sa puna stiri. Asfel batalia pentru trafiul aduss de digg.ro se inteteste.

P.S. Nu ma criticati ca nu aduce inca prea mult trafic, faptul ca sunt postate zilnic stiri indica ca uni sunt multumiti si de putinul trafic pe care il aduce.

2 comments

  1. deci…avaaai…..m-ai facut sa imi uit ideea din cauza ca am vazut faza asta cu „carcoteala” ,…super tare….o sa revin eu sa im i termin ideea…[SPAM] si din nou….foarte original…bravoo

  2. Cred ca faza cu carcoteala nu e chiar asa originala si am vazut-o undeva pe blogul lui Cristian Ciofu acum multa vreme.

Comments are closed.