Digi Garage

Posted by

digipedia_ro Ieri am lansat un nou proiect in cadrul blogului de tehnologie digipedia.ro, si anume, un mic magazin, daca ii putem spune magazin, prin care vom scoate la vanzare diferite produse pe care le avem in laboratorul Digipedia si pe care nu le mai folosim.

Trebuie sa recunosc ca ma gandesc de ceva vreme la ideea aceasta, mi-a dat multa bataie de cap numele si am trecut de la Digi Bazar, la multe alte denumiri, gen Digi Mag, Digi Shop, Digi Store, iar in final am ales denumirea de Digi Garage, pentru ca era cea mai apropiata de conceptul pe care functioneaza acest asa-zis magazin.

La fel ca si Test Lab, este un proiect pilot pe care il voi derula timp de cateva luni, sa vad cum merge si ce se intampla. Inca nu am totul definitivat in cadrul lui, mi-am pus o mie de intrebari si m-am gandit la 100 de probleme care pot aparea in cadrul acestui proiect, dar am decis sa ies cu el pe piata, cum s-ar spune, si sa vad ce se intampla.

Nu am inca foarte bine definitivat procesul de cumparare a produselor, doresc sa beneficieze de produse cititorii blogului si nu bisnitarii amatori de chestii ieftine pe care sa le revanda mai apoi pe okazii.ro. Voi incerca, pe cat posibil, sa limitez acest lucru.

De asemenea, am de gand sa adaug un produs nou lunar si, cu putin noroc, voi adauga un produs nou in fiecare saptamana. Si preturile le voi regla in functie de cerere, dar nu vor creste niciodata, ci doar le voi micsora in cazul in care nu exista cerere pentru un anumit produs.

Deocamdata doresc sa promovez acest concept si astept de la voi feedback pentru a-l putea imbunatati.

2 comments

  1. Acum cateva zile am navigat in acea pagina si am stat cateva zeci de minutele pentru a gasi parola si azi vad ca este un micut shop. Preturile sunt foarte bune si imi place chestia cu reducerea de pana la 70% daca ai blog. Succes!

  2. Era parolata pentru ca nu era inca gata. Era ceva de egenul „asadfweqeerewwr” cat sa nu intre nimeni pana termin pagina. Nu-mi place inca 100%, vroiam sa pun si poza produsului sa aiba si buton de „cupara” sau „fa oferta” dar am zis ca intai vedem cum merge, cat de buna e ideea si pe urma mai adaptam si modificam.

    De asemenea voi mai adauga cateva produse foarte curand.

Comments are closed.