Digital Marketing Forum 2011

Posted by

Am avut placerea si timpul necesar sa particip astazi la primul eveniment major de anul acesta. Un eveniment de deschidere al anului cum l-au numit unii pe la colturi deoarece este primul eveniment major pe anul acesta.

Am renuntat la a mai face Live Blogging, face Titus foarte bine asta si nu avea rost sa ma mai chinui si eu. De asemenea am invatat si de data asta cateva lucruri noi dar au fost si momente in care nivelul discutilor era atat de sus incat ma intrebam ce naiba caut eu acolo sau momente in care ma intrebam daca chiar e cineva in sala care nu stie lucrurile astea atat de simple.

Cand am cazut in partea mea mai emo si ma intrebam ce naiba caut eu printre oameni care au fost pe la LeWeb si chiar pricepeau ce zice Alexandra Mecklenburg mi-am amintit de conferinta sau forumul sau cum vreti sa ii ziceti care mi-a placut cel mai mult, WordCamp 2010 unde majoritatea bloggerilor se plangeau ca nu au inteles nimica si eu m-am simtit ca peste in apa.

Asta m-a facut sa ma gandesc serios la ce vreau sa fac si daca aceste conferinte ma fac sau nu sa stralucesc, da sunt foarte preocupat de stralucirea mea in ultima vreme.

Legat de evenimentul de azi voi scrie zilele urmatoare articole mult mai detaliate. Credeam ca nu mi-am atins obiectivul meu de conferinte, acela de a cunoaste un singur om, mai mult am stat sa-mi intaresc legaturile deja formate dar pana la urma lucurile s-au aranjat asa ca totusi am cunoscut ceva persoane noi, desi asa mai de la distanta daca se poate spune asa.

Ca de obicei am monitorizat conversatiile de pe Twiiter cu acelasi tool invechit dar functional numit Twitter Effect, unde am fost pe locul unu la dat retweet in prostie :), locul 5 la influenta, cred ca aici Titus si Abe mi-au dat RT-urile care m-au dus pe aceasta pozitie. Bineintles ca in top influenta locul 1 e intodeuana rezervat @Chinezu-lui si locul 1 la vorbarie pe twitter lui @AdSpedia.

S-au prezentat multe chestii misto, o sa scriu separat despre el, am un alt articol in draft cu notite din prima parte a zilei.

One comment

Comments are closed.