Din autobuz – Ce conteaza semnele

Posted by

Dacă fac naveta cu trenul și cu autobuzul, na se întâmpla sa găsesc și subiecte de pus pe blog. Azi era mai liber autobuzul dar nu și mai liniște.  Dacă pensionarii erau plecați la greva, aceștia fie îl înjură pe Băsescu fie comentează cu voce tare despre cat de nesimțit e tineretul în ziua de azi și cum nu mai oferă locul pensionarilor, ei bine, s-a găsit cineva care sa comenteze.

O doamna pe la vreo 30-35 de ani, supărata foc ca nu i-a deschis șoferul ușa din fata. A venit acolo la coborâre și a început sa vorbească cu o alta doamna care oricum nu părea interesata de subiect. Bineînțeles destul de tare încât sa audă și șoferul.

– Șoferii ăștia de pe autobuze, niște nesimțiți, ca ce e autobuzul lor și ca fac regulile lor, și maca maca maca maca.

Șoferul normal ca a auzit și ia explicat politicos ca ușa din fata e pentru coborâre și ca sunt niște semne pe ușă care ii explica clar. Ce credeți ca s-a potolit? Mai râu a început sa urle. Ca ce , ca dacă nu respecta semnele sa o lase sa ia amenda nu sa nu ii deschidă ușa, sa o lase pe ea sa aleagă și sa încalce legea, ca nu contează sememele când e autobuzul aglomerat. Deși culmea autobuzul era gol, de la jumate pe unde sa urcat și pana la ușa din fata nu a fost nici o persoana și a putut ajunge fără probleme.

Cam asa e romanul, știe el mai bine cum e treaba, și nu cumva sa încerci sa ii explici lui care le știe pe toate cum e bine, cum e frumos cum e civilizat ca mai ca te ia și la bătaie.

9 comments

 1. salut!

  imi place designu’ blogului si chiar ma pregateam sa te adaug in bookmarks..cand…m-am lovit de „pe unde sa urcat ” si alte agramaticalitati d-astea… omule! ai blog si nu stii sa vorbesti corect rromaneste? pacat! daca vrei, lasa un reply si te ajut eu 😉

 2. agramalitați… agamaticalitați… abramaticați… a-na-gra-ma-ti-ca-li-tati

  Foloseste in mama masi cuvinte mai simple ca imi ia 10 minute sa le pronunt.

  Bine ai venit pe blogul meu. Ai doua variante renunti sa mai dai pe aici sau te obisnuiesti cu haoticoromana pe care o folosesc. Alta n-am, uneori mai corecteaza nevasta dar crede-ma daca insisti putin te obisnuiesti.

 3. sau ma rog agramaticalități cum vrei tu, suna mai mișto cuvântul meu , mai ales ca fac și anagrame când scriu , în text :))

 4. Hai Dragose ca stie toata lumea ca nu te uiti cand scrii dar parca o verificare pana sa dai „Publish” nu ar strica.

 5. Daca le scriu la 2 noaptea nu mai imi arde mie de recitit. Problema e ca nici cand e recitit si recorectat de 10 ori tot cu greseli ramane. Si uneori de frica ca nu pun doi de ii sau alte chesti mai rau le stric la corectura decat scrise natural.

 6. Cred ca nu e siteul lui ala de aia nu ssi-a batut capul cu adresa, pentru ca a folosit rromana, doi 2 si in textul care mi la adresat, sau doar e rarait.

 7. nu inteleg, daca nu stii sa scrii 100% corect, nu ai voie sa ai blog? Trebuie sa treci ceva examen ca sa poti sa iti instalezi wordpress? Lasa omu in pace, sunt cateva greseli si cateodata chiar sar in ochi, dar nu e chiar in asa hal incat sa nu intelegi ce zice.

Comments are closed.