Din nou campanie anti-mass-uri: portofelul pierdut

Posted by

Mai nou nu mai face cancer la creier nu stiu ce idiot ca sa primeasca 1 cent de la yahoo pentru lipsa lui de creier ci se gasesc in draci portofele. Portofele cu pemis, buletin si carduri si probabil e mai simplu sa dai mass cu numarul de telefon la care sa te sune un eventual internaut care o cunoaste pe respectiva care si-a pierdut actele decat sa ne conformam legilor.

Dragi idioti, daca gasiti un portofel, chiar si fara sa contina buletinul, se duce frumos la politie si se ocupa politia mai departe. Asa scrie la LEGE, daca gasiti chiar si o suma de bani, aceasta trebuie dusa la politie. Lafel cum intr-o tara civilizata cel care le pierde se duce si declara la politie suma de bani, de ce valori erau bagnotele, ce culoare avea portofelul, etc.

Daca aveti buletinul, banuiesc ca e si mai simplu, ca doar nu o sa gasiti un portofel cu adresa de Timisoara in Bucuresti, si chiar si asa banuiesc ca nu e un mare sacrificiu sa dai 100 de mii la prioripost sa le trimiti proprietarului. Asta in varianta in care e departe sectia de politie.

De cate ori o sa primesc mass-uri de genul asta o sa va explic cat sunteti de retardati mintal.

Comments are closed.