Din seria sa invatam sa fim mai buni

Posted by

Toata lumea priveste cu nostalgie vremea studentiiei, vremea cand stateau la ocazie ca sa se duca spre casele lor. Si faptul ca nu aveu poate bani in buzunar decat de ajuns acasa.

De aceea din cand in cand mi se intampla sa fiu luat la ocazie pe gratis, cei drept destul de rar, pentur ca benzina/motorina e scumpa si nu toata lumea ajunge sa se realizeze. Dar mi sa intamplat de cateva ori sa fiu refuzat atunci cand vreau sa dau banii. Si eu mai fac acte carotabile de genul asta, dar atunci cand vad o doamna cu un copil, sau o persoana cu vre-un handicap.

Nu stiu, probabil ca aduc cu rucsacul in spate cu imaginea unui student. Oricum tin sa le multumesc acestor oameni pentru ca inca mai exista si pentru ca nu au uitat de unde au plecat. Altii cand se ajung cu masini suparate, nici macar pentru bani nu vor sa auda sa se urce cineva la ei in masina.

Catre cei 10 blogeri romani cu Audi A4. Daca tot va-ti dat cu el in lungul si latul tarii/europei, ati luat vreodata pe unu la ocazie cu el gratis. Sa se bucure si ala de pe marginea drumului saracu ca sa urcat si el odata in viata in A4 ?