Din tainele haosului lui Haotik

Posted by

Daca mi se spune Haotik, ei bine nu mi se spune degeaba asa. Sunt multe motive care au dus la aparita acestei prorecle acum mai bine de 10 ani de zile.

Acum vreo cateva luni faceam o ciorba pe mesenger din 2 id-uri foarte asemanatoare, ironia soartei face ca amandoua sa fie in acelasi grup, sa intre pe net una cand nu intra cealalta, amandoua sa fie pasionate de actorie, una studenta alta intentiona sa urmeze aceasta facultate, si viata lor sa semene cat de cat astfel incat sa nu-mi dau seama ca eu nu stau de vorba cu o singura persoana. Din discutile cu una din ele a iesit mai demult articolul cu Tragedia unui suflet, la care lumea a comentat cum a putt si stiut fiecare.

Partea amuzanta a fost intr-o seara cand ma duc la cealalta, nu cea cu articolul si ii zic: „Uite in seara asta am timp sa stam mai mult de vorba dar doar daca imi promiti ca nu mai plangi…” la care a venit bomba… „Eu?!!?? Sa plang???” Am aruncat repede un ochi  in loguri si mi-am dat seama de ce gafa facusem si ca defapt erau 2 persoane nu una.

Asta seara mi-am adus aminte de asta cand am facut o noua gafa am o buna prietena care are id-ul suflet_pustiu_…  si pana in seara asta nu stiam ca am si un acvarist cu id-ul suflet_trist…  pustiu, trist, tot aia la mine, mi se parea mie cam ciudat ca zicea ca a fost uploader pe nu stiu ce site si cam stia destule despre computere, dar na stiu ca amica asta a mea e fata desteapta dar cum nu prea aveam chef de ea ii zic ca ma duc la somn si ii las ca ultim mesaj: „te pupic dulce, si poate mai iesim si noi cu motorul pe undeva”. Si vine bomba, „Sti, eu sunt baiat” Mi-a luat 3 secunde sa scriu sufl… in mesenger si sa vad ca gaseste 2 id-uri foarte asemanatoare si sa-mi dau seama de confuzie dar era prea tarziu, asa ca apuca-te si da explicatii cum ca stai sa vezi …

P.S. Zana sper sa te distrezi cand o sa citesti articolul asta ca de la id-ul tau mi se trage.