Distractie la maxim: GardaLand

Posted by

Daca vrei sa te distrezi unde o poti face cel mai bine decat intr-un parc de distracii. Cel mai mare din Italia este GardaLand. Toata lumea spune ca nu iti ajunge o zi sa il vizitezi pe tot dar eu cu putina organizare am reusit sa ma dau in toate dracovenile, sa vad majoritatea spectacolelor si sa vizitez tot parcul.

Cele mai tari senzatii le ofera Space Vertigo unde prima oara total relaxat m-am trezit tipand ca din gura de sarpe. Si eu nu tip niciodata in asfel de dracovenii dar de data asta corpul meu a tipat instant. A doua oara am tinut gura bine inchisa dar chiar si asa m-am abtinut sa nu tip si era cat pe aci sa cedez cand tocmai am ajuns jos. Practic pici in gol timp de cateva secunde si tendinta de a tipa este ceva instinctiv.

Alta distractie super tare era Blue Tornado care desi in primele momente mi-a cam batut inima porma am inceput sa imi placa.

In rest roler coastere care te dau peste cap sau te tin in cap, proiectii cinematografice 3D si 4D, totul super dar departe de a genera adrenalina.

In final am ajuns la concluzia ca e ceva super un parc de distractie dar e destul de departe de lucrurile care genereaza adrenalina. Sunt curios daca si dupa o partida de bungee jumping o sa fiu tot asa de calm si sa spun ca nu genereaza adrenalina. Poate altii chia tipa de frica prin parcuri dar mie imi crea impresia ca tipa asa de forma nu ca sunt cu adevarat infricosati.

5 comments

 1. Am vizitat si eu Gardaland, si tot pe 1 si 2 August :)… poate am fost chiar vecini de roller-coaster, cine stie?

  Blue Tornado este super, ca si Space Vertigo de altfel, dar te sfatuiesc sa vizitezi Port Aventura, la sud de Barcelona. Acolo cele doua atractii au variante mult mai teribile :)… iar daca vrei sa petreci mai multe zile intr-un parc dute-n DisneyLand, parcul tematic si studiourile iti vor lua sigur 2-3 zile. Vorbesc de cel din Paris, pentru ca cel din Florida este mult mai cronofag 🙂

 2. ma e super tare parcu ,imi place la nebunie fuga di atlantide si blue tornado tare parcu as vrea sa ma mai duc odata

 3. hmmm cine se ofera sa ma ia si pe mnn k vreau sa ma mai duc odata k sa visitez ,chiar tot cine a zis k la vizitata intr-o singura zi vorbeste aiurea k nu il poti vizita e prea mare k sa vizitezi toate jocurile

 4. La vara caut alt parc de distractii.

  Iar despre vizitatat intr-o zi, facem pariu pe ce vrei tu ca am timp sa ma dau in absolut toate si mai imi raman si 4 ore pentru dat a doua oara in unele din ele.

  Crede-ma ca nu vorbesc tampenii, le-am bufat cu pixul pe harta care ti-o dau una cate una pana nu a mai ramas nimic, si atunci am mai intrat de 3 ori in cinematografele 3D, m-am mai dat odata in space vertigo, iar in trenuletul verde de se da peste cap m-am dat de 5-10 ori pe putin.

  Deci ai timp intr-o singura zi fara probleme, daca esti la ora 8 acolo si intri printre primii, mai mult acum stiind la ce se face coada mai tarziu, cred ca as fi in stare in juma de zi sa fac tot. As incepe cu Atlantis ca acolo se face o coada imensa.

Comments are closed.