Draga Huidule

Posted by

Draga Huidule, ma uit deseori la emisiunea ta desi e oarecum in acelasi timp cu o emisiune preferata a lui Bobby Voicu. Alegerea oricum e grea intre cele 2 emisiuni asa ca am o mare rugaminte la tine.

Nenea Becalii era distractiv si ma distra cu tampeniile pe care le debita. Ultima oara cand m-am uitat la el a fost cand se dezicea de globul blogul lui. Cand am vazut ca nu e in stare nici macar sa tina minte un cuvant, BLOG, mi sa scarbit de tot si de atunci nu mai vreau sa il vad la tv. De cate ori apare pe vre-un post schimb automat canalul.

Deci draga Huidule, te rog frumos sa nu il mai bagi in emisiune. Blonda de la Razvan si Danny e delicioasa, si cu un „umor” mult mai de calitate decat taranul de mai sus. Te rog fa-l sa dispara de la una din emisiunile pe care le urmaresc, si crede-ma nu urmaresc multe, nici macar Mondenii nu mai ma atrag ca la inceput iar la Divertis am renuntat de mult.

Ce zici reusim sa il facem sa dispara? Ca la Nasul oricum nu mai uit vreodata ca sa imi pese daca apare toata ziua pe acolo.

P.S. Asta se numeste scrisoare deschisa nu?