Evomag Mobile for Android

Posted by

evomag mobileAplicatia Evomag Mobile a fost lansata in urma cu cateva saptamani, dar abia azi, cand am vazut un update al ei mi-am adus aminte ca am un articol in draft despre ea. Asa ca va prezint azi aplicatia dar si cateva optiuni pe care le-as fi dorit in ea.

In primul rand mi-as fi dorit un sistem de afiliere. Ceva de genu, sunt in tren, ma intreaba unu ce tableta am, ii prezint omului jucaria, dupa care ii spun ca daca vrea o pot comanda pentru el chiar atunci. Si folosind softul sa comand pentru altii iar eu sa iau un mic comision pentru comenzile facute prin softul de pe tableta.

Pentru ca ma gandesc ca nu ma apuca pe mine nebunia asa pe drum sa-mi cumpar ceva si am nevoie de aplicatie, pot astepta pana ajung la computer si sa comand din computer.

Deci ma intreb la ce e buna aplicatia, sau care ar fi momentul in care am nevoie de ea portabila. Cred ca am nevoie in momentul in care sunt cu altcineva si devin un fel de „agent de vanzari” pentru evomag. Atunci aplicatia capata cu totul si cu totul alt sens.

De asemenea inca de la inceput am gasit un bug, care pe mine unu ma cam enerveaza. Sunt obisnuit sa folosesc pe tableta butonul de back pentru a iesii din aplicatii. Ei bine in cazul aplicatiei Evomag Mobile se pare ca acesta ma muta intre meniul principal si catalogul cu produse, si pot parasii aplicatia doar daca dau exit in meniul principal. Poate asa s-au gandit ca sa nu parasesti usor aplicatia, dar mie unu nu-mi place acest aspect.

O alta optiune pe care as vedea-o eu interesanta, este un buton pentru „Oferte speciale”. Cand nu ai ce face, esti #pebuda, sau in tren, te plictisesti, mai intrii prin aplicatiile de pe tableta sau telefon. Si daca vezi acolo laptopul ala de ti-l doreai cu 30% reducere, nu mai stai mult pe ganduri si faci comanda, chiar atunci de pe telefonul mobil, ca daca stai mai mult sa te gandesti, iti dai seama ca inca nu ti-l permiti, si ca mai poti amana o vreme schimbarea laptopului deja existent. Asa ca ofertele de genul asta pot fi cu adevarat eficiente in aceasta aplicatie.

In rest folosesc magazinul evomag.ro de multa vreme, dar pana acum nu am simtit nevoie sa il folosesc in varianta de pe tableta, tot cel de pe computer a fost mai la indemana. Daca vor implementa varianta cu sistem de afiliere, cred ca altfel sta treaba.