Exista oare vreo modalitate legala de a cultiva canabis?

Posted by

Tot vad pe la stiri arestati oameni care cultiva pe diverse campuri canabis. Si bine le face. Dar sunt curios daca exista modalitati legale de a cultiva asa ceva. NU VREAU SA MA DROGHEZ. Sunt doar curios daca poate exista exceptii de cultivare a plantelor ilegale.

De exemplu practicarea hipnozei se pedepseste cu 2-7 ani de inchisoare, dar medici psihologi si asociatile de studii parapsihologice au autorizarea sa o practice. De aceea sunt curios daca exista exceptii legale de a cultiva plante ilegale.

Daca ar fi sa imi doresc vreodata sa experimentez drogurile, mi-as dori sa o fac intr-un mediu controlat, adica cu medici in jur, etc, si doar drogurile din categoria psihedelice (LSD si altele) si asta doarece faciliteaza dedublarea, chiar daca are repercursiuni dezastroase atat a corpului astral cat si a corpului fizic.

P.S. Da, incet incet o sa apara si posturi pe blog care nu pot fi intelese decat de cei care au avut cat de cat contact cu parapsihologia.

P.S.2. ACEST POST NU INCURAJEAZA IN NICI UN FEL CONSUMUL DE DROGURI. SUNT CLAR IMPOTRIVA CONSUMULUI DROGURILOR DE ORICE FEL.

3 comments

  1. baai is beat ca porcu nu dispera ia sticla si bea canabis n ubaga ca te baga astia la mititica

  2. exista consum medicinal. te duci frumos cu reteta de la doctor la magazin special de asa ceva si-ti alegi din tone de soiuri. evident cei de la magazin cresc legal. asta in america. alta posibilitate este probabil in olanda unde se creste asa ceva legal si controlat.
    „mi-as dori sa o fac intr-un mediu controlat, adica cu medici in jur” „repercursiuni dezastroase atat a corpului astral cat si a corpului fizic”=))) tari astea, parol! ai pierdut toata esenta.

  3. Alcoolul si tutunul sunt mult mai daunatoare sanatatii decat canabisul.

Comments are closed.