Fast and Furious V – Rio Heist (2011)

Posted by

Fast and Furious 5Am avut placerea sa fiu invitat asta seara la premiera filmului Fast and Fourios V, multumita lui Costin, si desi filmul la inceput nu parea sa ma dea pe spate pana la urma s-a dovedit ca inca odata au venit cu ceva nou si misto in film.

Dupa cum stiti eu intodeauna la filme le dau o nota, si acestuia ii dau un 10 minus. Nu ca nu ar fi de nota 10 dar uneori scenarile erau total irealistice. Sau nu ma pricep eu la masini indeajuns de mult si la cabluri de otel.

Inceputul pare destul de calm. Pareau ca or sa jefuiasca un tren, deja ma gandeam ca dupa ce au bagat tot ce se poate baga in filmele anterioare, nu mai au ce alceva sa mai adauge. Singurul lucru mai interesant parea masina conceputa special pentru a descarca „marfa” din tren. Apoi… a inceput filmul… Chiar i-am zis lui Razvan ca in sfarsit incepe si filmul. Si a meritat. Minusul il dau si pentru cursa cu masinile politiei pe o strada prea pustie si care parea totusi deplasata. In rest multa actiune, multe efecte speciale, te tine prins in actiune.

La plecare am facut si cateva poze cu tableta la masinile expuse in holul mall-ului dar nu stiu pe la ce m-am jucat prin setari si cand am dat pe 800×600 rezolutia asa ca sa nu va asteptati la cine stie ce calitate la ele.

3 comments

  1. Daca ai scrie si corect romaneste, articolul ar fi fost chiar bun.

    Deschide o carte de gramatica de clasa a 4-a si poate reusesti

Comments are closed.