Festivalul FreeFest – Ploiesti 2011

Posted by

Deja v-am spus de faptul ca avem 5 bloggeri oficiali in cadrul festivalului insa nu am apucat prea mult sa va vorbesc despre festival. Daca ar fi sa va spun in ateva cuvinte ar fi asa: muzica, bere, distractie, concursuri, motoare, iar muzica, iar bere, parada moto, masini de epoca, iar muzica, iar bere.

FreeFest II - 2011

De maine avem 3 zile de distractie si sarbatoare atat pentru ca sunt Zilele Orasului Ploiesti, cat si pentru faptul ca se face editia a doua a Free Fest. Din pacate eu nu voi fi in localitate dar va urez inca de pe acum multa distractie si multa bere.

Si acum ceva ai detaliat decat in introducere despre Free Fest:

Pe scena unu se vor urca pe rand sa va incante cu muzica lor: TROOPER, Travka, E.M.I.L., EL NEGRO, SPORT SANGEROS III, DARAUF, VOID, PSEUDONOISE, INSANE CREW, LEFTERS, PILGRIMS PROGRESS, CAPITAL PROPHET, LIED PROJECT. Iar pe scena doi vom avea si alte genuri de muzica cum ar fi elecro, hip-hop, si habar nu am ce face Vlad Petre acolo (te-ai apucat de cantat mah?) dar suna interesant.

Parada moto inca nu se stie exact la ce ora este. Vor exista doua zone de camping pazite. Una pentru motociclisti si una pentru restul participantilor. Asta suna asa crepy, e ca si cum motociclistii sunt o specie aparte de oameni care trebuie tinuta separat si izolat de restul lumii. Daca nu eram plecat din localitate oare ce tabara as fi ales om sau animal motociclist. Sper ca ati inteles ca e o gluma, mai ales ca sunt si eu motociclist si nu se simte vre-un motorist jignit de cuvantul ala taiat, era for fun.

Pentru bloggeri oficiali,un interviu video cu cei de la formatia PSEUDONOISE o sa va aduca doua trei beri gratis la urmatorul blogmeet, deci sa va vad cum va faceti meseria de bloggeri-jurnalisti. Ce legatura am eu cu formatia asta o sa aflati cu ocazia altui articol.

5 comments

  1. ma zgarie pe retina asta :

    „… atat pentru ca este Zilele Orasului Ploiesti …”

  2. Nuuuu….. ma gandeam ca tine vre-un spectacol de karaoke sau divertisment, nici un caz nu ma gandeam ca vine pe scena ca si cantaret. Ca mai canta el la karaoke, era businesul lui dar niciodata nu am fost atent cum canta, etc.

Comments are closed.