Finalistii Romanian Startup Awards

Posted by

tnw_romanian_startup_awards La inceputul anului, va vorbeam despre nominalizarile pentru Romanian Startup Awards si despre faptul ca l-am nominalizat pe Bobby, dar sa fiu prea sigur daca se incadreaza sau nu la sectiunea respectiva. Azi am primit lista cu finalistii Romanian Startup Awards si am aflat cu bucurie ca Bobby este si el pe lista. Si nu doar el, dar si proiectul lui Solitaire Arena este de asemenea pe lista finalistilor.

De la lansarea competitiei, s-au trimis peste 1400 de nominalizari, iar la final juriul The Next Web a selectat cate 5 finalisti pentru fiecare categorie, 35 de finalisti in total. Mai jos gasiti lista cu fiecare finalist, sortata dupa categoriile din concurs:

  • Start-up-ul anului: Tjobs.ro, Goodmomming.com, Mavenhut.com, Appscend.com, Zonga.ro
  • Cel mai bun (co-)fondator: Sergiu Biris (Zonga.ro), Sebastian Vaduva (Appscend), Bobby Voicu (Mavenhut), Alex Negrea (DocTrackr), Bogdan Manoiu (i-Rewind)
  • Cea mai buna aplicatie web: 123contactform.com, Solitaire Arena, 5minutes.to, keenskim.com, zonga.ro
  • Cea mai buna aplicatie mobila: Goodmomming.com, Appscend.com, i-rewind.com, clevertaxi.com, slickflick.com
  • Cel mai bun design: 5minutes.to, realcolors.makan-studios.com, zonga.ro, zyway.com, goodmomming.com
  • Cea mai buna experienta a utilizatorului: i-rewind.com, keenskim.com, zonga.ro, erepublik.com, clevertaxi.com
  • Cel mai bun investitor: Andrei Pitis, Adrian Gheara, Andreas Cser, Vlad Stan, Victor Anastasiu

Finalistii sunt alesi de catre public si tocmai s-a dat „START VOT”. Oricine isi poate sustine favoritii in aceasta competitie. Pentru a vota online, click aici. Cred ca deja stiti cam pe cine am ales la majoritatea categoriilor, nu cred ca mai e nevoie sa va spun eu.

TNW Startup Awards celebreaza antreprenoriatul in hub-urile tehnologice ale Europei. In fiecare tara vor fi inmanate 7 premii la evenimentele care vor avea loc in Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucuresti, Varsovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul si Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai buna aplicatie web, cea mai buna aplicatie mobila, cea mai buna experienta a utilizatorului, cel mai bun design si cel mai bun investitor. Castigatorii TNW Startup Awards sunt alesi prin vot de catre public. Nominalizarile se efectueaza online.