Am fost si la Cercul de Donatori Ploiesti

Posted by

Aseara, intr-un cadru foarte primitor din incinta Camerei de Comert si Industrie Prahova, a avut loc cea de-a V-a editie a Cercului de Donatori Ploiesti. Auzisem de ceva vreme de eveniment, dar pana acum nu am putut ajunge, asa ca mi-am zis inca de acum 2 luni ca de data aceasta nu vreau sa mai ratez ocazia de a participa la eveniment, asa ca m-am inscris din momentul in care am aflat de el. O parte din voi stiti ca multe din planurile mele au fost date peste cap in urma cu aproximativ o luna de zile, cand am reusit sa imi fracturez rotula si a trebuit sa ma operez, dar profitand de faptul ca ma simt mai bine, ca aproape s-au facut 3 saptamani de la operatie, am extins putin vorbele doctorului care a zis ceva de genul „utilizare domestica” si am decis sa particip la eveniment, chiar daca necesita un efort fizic suplimentar pentru mine.

Evenimentul in sine este plin de energie, de oameni frumosi si de proiecte faine, care au nevoie de ajutorul comunitatii. Este o seara pe care ma bucur ca am putut-o savura alaturi de cunoscuti, prieteni si oameni cu un suflet deosebit.

Au fost prezentate doua proiecte, ambele orientate spre educatie, asa ca mi-am zis inca din prima secunda cand am aflat asta, ca am venit exact la locul potrivit. Primul dintre ele – „Paza buna trece primejdia rea” – era adresat celor din gradinite si invatamantul prescolar si voia sa le atraga atentia pericolului pe care il reprezinta focul, iar cel de-al doilea proiect, „Scientia”, se adresa elevilor de liceu, care reusesc sa faca performanta, dar au si o situatie financiara nu foarte buna si care ar trebui sa fie ajutati sa faca performanta prin intermediul unor consultatii oferite de persoane competente.

Desi, cand am plecat de acasa, am plecat oarecum cu gandul sa nu donez pentru proiectul „Scientia” si sa vad celelalte alternative, trebuie sa recunosc ca mi-a placut mai mult decat celalalt proiect si majoritatea banilor donati s-au dus catre „Paza buna trece primejdia rea”. Proiectul „Scientia” e un proiect foarte fain, motivele pentru care am vrut sa evit sa fac donatii catre acest proiect fiind legate de faptul ca initiatorul proiectului este Liviu Draghici, prin intermediul Asociatiei „Ai carte ai parte”, iar eu am un parteneriat cu Liviu la HUB/23, iar asta poate duce la interpretari nedorite. Din pacate, nu am avut alte optiuni mai bune si nici cu banii pentru donatii nu aveam de gand sa ma intorc acasa. Mai mult decat atat, am extins bugetul initial, gasind de bun simt sa sustin si celalalt proiect.

Majoritatea membrilor HUB/23 au fost in sala, facandu-ma astfel sa realizez ce fel de oameni faini am in mica comunitate pe care eu am creat-o si care creste de la zi la zi (urmeaza sa mai anunt noi membri in curand). De asemenea, la final am facut si o poza de grup, pe care o puteti vedea mai jos:

hub23.ro-membrii-CerculDeDonatoriPloiesti

In incheiere va mai spun si despre partenerii acestei editii, atat cei care au sustinut cu premii tombola, cat si cei care au sustinut o buna desfasurare a evenimentului: Bianca Danilov (ROENGG Consulting), Lucian Vasile (Asociatia pentru Dezvoltare Urbana), Andi Enache (Carturesti Ploiesti), Marina Cocos (aranjamente florale), Andreea Vasi (Salon Hollywood Experiences), Claudius Dociu, Sorin Petculescu, Radio WYL FM, Cora Ploiesti, Cafea Liegeoise, UsersFeed, Corala Armonia.

One comment

  1. Foarte frumos din partea ta ca participi la astfel de evenimente. Felicitari si mult succes in tot ceea ce faci.

Comments are closed.