#FotbalTweetMeet la Ploiesti

Posted by

De o saptamana tot incerc sa scriu articolul asta dar mi-am gasit mereu scuze fata de mine ca nu am timp, ca-s ocupat. Dar cum e totusi o chestie misto care se intampla la Ploiesti, chiar daca eu la fotbal ma uit ca la ozn-uri, am zis sa scriu si eu despre acest eveniment care urmeaza sa se intample cu bloggeri la Ploiesti. Rectific la un OZN m-as uita cu pasiune si curiozitate.

Asadar pe data de 2 iulie 2011 la ora 18:00 v-a avea loc ceva cu fotbal, bere (mi-a soptit mie o pasarica) si bloggeri.

Locatia: Terenul sintetic de langa Stadionul Astra Ploiesti. Exista si o harta la Kriogen care va explica cum plecati de la teren catre gara. Cand veniti luati-o de la B catre A daca veniti cu trenul. oricum daca nu il sunati pe el sau pe mine si va indrumam, cel putin eu o sa am grija sa vedeti toate chestile faine din oras in drum spre teren, doar ca o sa fie drumul putin mai lung.

Vor venii si bloggeri din alte parti ale lumii tarii. Ii asteptam cu drag in frumosul nostru Oras. Detaliile complete le gasiti la Kriogen pe blog. Probabil o sa vin si eu sa beau ceva bere si sa sustin echipa fetelor, nu de alta dar am vazut vre-o doua care vor sa joace.

P.S. Vreau mai multa sustinere din partea blogosferei prahovene, promovam si noi acest eveniment mai cu talent?

4 comments

  1. Poți să lași pe alții să facă ceva singuri? Chiar crezi că nu se poate băși nimeni în orașul ăsta fără să te bagi tu? PS: am încercat să nu las commentul ăsta dar pe twitter nu mi-ai lăsat nicio alternativă!

  2. nu organizez eu, nici macar nu stiu daca o sa vin sincer, dar asta nu insemana ca nu trebuie promovat.

  3. vreau sa fiu portar in orice echipa 😀
    ma jur
    nu va speriati ca sunt fata, nu plang la prima „buba”
    ultima data am avut hexagoane de la minge pe picioare 😀

Comments are closed.