Friends with Benefits (2011)

Posted by

Daca va intrebati ce inseamna titlul acestui film inseamna ca nu ati descoperit inca cea mai tare expresie americana. Desi inventata relativ de curand si intrata in argoul americat expresia o sa prinda foarte bine oriunde in lume. Cel putin mie unu imi surade ideea din titlu la maxim. Dar sa revenim la film.

O comedia cu multe scene incendiare, initial am zis ca-s prea multe, apoi mi-am amintit tilul si am zis, a da, e normal sa fie asa. Iii dau nota 10 pentru ca la un moment dat apare in film un tip pletos care a facut sa imi tresara inima din piept. E vorba de zeul zapezi, cine altul de cat Shaun White. Daca mai pun la socoteala ca apare si Hiro Nakamura (din Heroes) si ca in singura fraza pe care o pronunta apare cuvantul erou. Deja filmul e de nota 10+. Deja sunt subiectiv, nici nu mai conteaza actiunea dupa ce vezi asemenea personaje.

Nu v-am zis nimic despre personajul principal, poate din cauza ca nu ma pricep la muzica? Ei bine, este vorba de Justin Timberlake. Asa ca fanele lui pot urmarii filmul doar pentru al vedea pe el, aproape gol in unele secvente.

Oricum daca vreti o comedie relaxata la tv cu familia va recomand filmul ca fiind unu bun. Daca esti pasionat de snowboard atunci poate sa fie si cu chineji filmuul ca tot o sa savurati cele cateva secunde in care apare Shaun.

4 comments

  1. E un film foarte bun, nu cred ca e chiar de 10, dar e bun… in ceea ce il priveste pe personajul principal, faza e ca el fusese adus in firma pentru care se muta in New York pe baza blogului sau, deci era doar un blogger 😀 cu atat mai savuros a devenit filmul dupa ce am auzit treaba asta 🙂

Comments are closed.