Gandesc altfel, percep lumea in mod diferit

Posted by

Am observat la How To Web, dupa doua zile in care am privit iar si iar aceleasi imagini ca poza aia minunata de o foloseau toti in prezentari nu era de fapt nici o poza, prezentarile erau albe, alb imaculat, dar ecranele pe care se afisa imaginea aveau diferite contraste astfel incat mintea mea creea imaginea unor caramizi.

Doua zile m-am intrebat de ce oare toti folosesc poza aia de fundal, iar in a doua zi spre final era un slide in care era o poza destul de mare asa ca nu avea nici o logica in slideul respectiv sa extiste si o imagine de fundal. Si atunci am realizat ca nu e nici o poza ci e doar contrastul diferit afisat de panourile puse unu langa altul pentru a creea un mare ecran cat toata scena.

Cand am observat asta in primul rand am ras si am zis: „sunt cu capul rau de tot e clar” apoi am picat pe ganduri.

Acum doi ani spuneam ca eu nu sunt de loc creativ, pana intr-o zi cand la o masa am descoperit ca desi nu pot face ceva frumos daca ma pui cu photoshopul in fata si e doar o foaie alba totusi toate ideile care le am si tot felul de softuri pe care le concep si le construiesc tin tot de o latura creativa. Asa ca de atunci mi-am exersat zi de zi creativitatea si chiar daca nu scot idei pe banda sunt foarte multumit de creativitate.

Acum mi-am dat seama de acest aspect din titlu, un aspect care parea la prima vedere negativ si anormal. Inca nu-mi dau seama ce pot face cu el, cum il pot exploata si cum poat scoate beneficii extraordinare de pe urma lui. Dar asa cum mi-am descoperit creativitiatea intr-un moment in care nici nu visam ca eu pot fi creativ, am desciperit si faptul ca perceptile mele asupra lumii inconjuratoare sunt mult diferite de ale celorlalti. Asta cred ca ma defineste atat de bine cand spui haotic, dar cred ca privita cu atentie si analizata ar putea iesii pur si simplu aur din ea. Poate ma insel, ramane de vazut.