Gasim o sala pentru workshop-uri?

Posted by

De gand am venit de la Brasov ma chinuie un singur gand, de unde fac si eu rost de o sala asa misto ca cea de la Lord of Lands, sa fac acolo blogmeet-urile dar si alte ideei pe care le aveam inainte si pentru care cautam sala. Eu ma gandeam la sala de conferinte, aia de obicei era scumpa, si nu m-am gandit niciodata ca sala de sedinte a unei firme mai acatarii asa ar putea fi locul ideal.

Acum, ca sa imi gadile putin egoul as vrea o sala mai mare decat cea a celor de la Brasov, si daca tot e sa fie o sala sper sa nu fie asa colorata ca cea a brasovenilor. Asta nu prea mi-a placut, prea mult roz pe pereti desi nici macar nu stiu daca era culoarea ros sau doar noante de rosu prin ea.cei era scumpa, si nu m-am gandit niciodata ca sala de sedinte a unei firme mai

Deci revenind la subiect. Caut o firma care sa aiba o sala cu 20 de locuri cu proiector si care sa aiba incredere ca sambata bloggerii nu-s niste barbari si sunt oameni educati care pot folosii sala si lasa curatenie in urma si nu vor strica nimic.

Deocamdata nu am idee ce firme in ploiesti ar avea nevoie de promovare in social media, ca doar trebuie sa dam si noi ceva, si ar avea o asemenea sala.

Avem o varianta, chiar de lux as spune, dar ma gandesc ca respectiva solutie nu e cea mai potrivita pentru ca sambata poate are si omul mai multi clienti iar in cursul saptamanii sunt eu ocupat cu job-ul. Asa ca o firma ar avea toata disponibiliatea sa ne lase sambata sala de conferinte, sedinte, etc.

4 comments

  1. Bafta cu sala. Orice ar fi ideea sa fie liniste si sa poti c era un cadrul misto. Noua ne place foarte mult sala de la Lord of Lands 😀

  2. Hotel Best are o astfel de sala. Este foarte simpluta, cu o masa lunga in misloc, cu proiector si are si un nivel mai ridicat in sala pentru cel ce vorbeste.

Comments are closed.