Gata si cu RoBlogFest 2008

Posted by

Gata si cu cele 2 runde de votare, gata si cu petrecerea de aseara din Fabrica, unde nu m-am dus ca-s bolnav, avem si premiantii, adica castigatorii, adica spuma spumelor.

Prin clasament nici urma de Cabral, nici urma de altii care sa tot discutat prin blogosfera ca ar avea sanse de castig. Doar aceleasi nume pe care le auzim tot timpul. Blogatu, VisUrat, JEG, Copseanul, etc.  Cei drept de ultimul nu am auzit, probabil mi-a scapat mie, ca sigur nu e vreun talent proaspat descoperit si care are mega succes.

Piticule te vad pe locul 4, ce ai facut ai dormit, cand astia cerseau voturi prin toata blogosfera? Blogerii astia mari ar fi buni de politicieni, ca si aia tot asa la 4 ani odata cersesc voturi si promit multe.

Lista castigatorilor pe categorii o gasiti pe www.roblogfest.ro si nu trebuie sa va faceti griji, sunt sigur ca o ve-ti gasi in urmatoarele ore pe inca vreo 100 de bloguri.

4 comments

  1. Asta ziceam ca nu am mai auzit. Sa fie oare pentur ca nu e un nickname ci o echipa care se ocupa de un site? Posibil.

Comments are closed.