Generatia lui John – Noi nu suntem normali (18 Dec. 2014)

Posted by

Joia trecuta, adica acum aproximativ o saptamana, dupa ce-am muncit alaturi de cele trei barista profesioniste la Gloria Jean’s Coffees, am ajuns si la un post local sa vorbesc putin despre asta, si nu numai. Nu ma intrebati cum am ajuns acolo, adica la Generatia lui John, ca nici eu nu stiu, cam asa li se intampla oamenilor normali, sa ajunga in tot felul de situatii anormale, in care trebuie sa vorbeasca despre munca si ideile altora.

In emisiune, eu eram cel mai serios si asta probabil si din cauza emotiilor si a oboselii de peste zi. Chiar daca pare usor sa faci o cafea, nu e chiar asa. Dupa ce am fost sabotat de domnu’ Cucu, care a taiat in carne vie si a lasat doar un rest de emisiune pe site-ul prahovatv.ro, am reusit sa vorbesc cu prietenii mei de la Nasa (adica nașa) si am facut rost de inregistrarea integrala a emisiunii.

Aveti mai jos, pentru posteritate, o emisiune absolut normala, cu trei invitati foarte normali. O emisiune relaxanta de duminica, as putea spune, sau de miercuri.

Nu stiu cum a fost emisiunea, dar pozele de dupa au facut deja furori pe facebook. Ma cauta domnisoarele innebunite, se pare ca sunt cateva studii care confirma faptul ca un numar foarte mare de fane ale lui Marius Popa au migrat deja catre contul meu, totul parca a luat-o razna. Cred ca va dati seama ca articolul e un pamflet si nu trebuie sa luati in serios nimic din cele scrise mai sus.