Google Music – beta

Posted by

google musicDespre acest serviciu am mai citit, si din ce am citit mi-a placut foarte mult. Faptul ca pot sa imi tin muzica in cloud, sa o sincronizez cu deviceul de pe care o ascult, sa pot sa o ascult online sau sa pot seta anumite albune sa fie stocate si offline pentru momentele cand nu am net suna mai mult decat bine. Pana la urma daca pierd telefonul sau tableta nu vreau sa caut iar cd-urile cu muzica ci prefer sa o am inapoi la urmatorul device cu android pe el.

Asa ca atunci cand am primit intrebarea daca vreau o invitatie pentru google music, am spus clar si raspicat, bineinteles.

Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat a fost sa vad ce muzica gratis ofera, si am gasit cateva melodii foarte bune. Un al doilea lucru pe care inca nu l-am gasit a fost sa vad daca cumva pot sa cumpar anumite albume direct din google music.

Apoi urmatorul lucru pe care am incercat sa-l fac a fost sa imi instalez aplicatia de android pe tableta, aici nu am reusit inca, abia azi am vazut ca motivul incompatibilitatii este defapt faptul ca nu e disponibila inca pentru Romania, deci protabil o sa caut pe undeva fisierul si o sa il instalez.

A mers perfect Music Managerul si pe linux, deocamdata nu am ce melodii sa pun in el, dar probabil voi pune cateva in curand pe care sa le organizez frumos in foldere.

Si la final, am 3 invitatii de dat primilor 3 care comenteaza ca vor aceste invitatii, si eventual poate spun si un motiv pentru care vor invitatiile respective.

Update: Daca vreti aplicatia pentru android cautati „google music app download” si primul link are fisierul .APK spre download.

 

14 comments

  1. Done la toti 3 dar o sa mai am invitatii in curand, defapt am inca 6 sau 7 dar vreau sa le dau doar la bloggeri urmatoarele.

  2. Pare super, google chiar vrea sa treaca peste toate brandurile mari. Are cineva o invitatie pentru mine? 🙂

    Thanks!

  3. Salut , mi se pare interesanta aplicatia mai ales ca am si android… poate se mai gaseste o invitatie si pentru mine 😀

  4. Cred ca au primit toti pana acum, insa lasati-ma sa vad daca mai fac rost si pentru altii.

  5. Salutare…Am primit o invitatie pe music google si am facut cont sau asa cred… am downladat musicmanagerinstaller il instalez si cand vreau sa ma logez cu mail si parola nu merge zice ca nu e acelasi calculator sauc eva de genu… Eu sunt din Romania si am facut cont cu ajutorul programului Hotspot Shield care imi da ip de america…ce pot sa fac? sunt pe calculator cu windows XP. Daca ai timp sa imi raspunzi si mie sau sa ma ajuti iti sunt recunoscator.

Comments are closed.