Hai cu trenul sa ne distram

Posted by

Nu nu e vorba de trenul cu care fac eu zilnic naveta, nici de gasca minunata cu care „sperii” trenul in fiecare dimineata. E vorba de cea mai cool petrecere organizata de Beck’s intr-un tren. Defapt e vorba de trei petreceri.  Una pe ruta Bucuresti – Campina, una pe ruta Timisoara – Radna si una pe ruta Sibiu – Sighisoara.

Eu nu-s asa mare amator de petreceri deci va promit ca daca castig un loc in tren il dau unui alt blogger ploiestean sa se bucure din plin de distractia oferita de cei de la Beck’s.

Daca esti cititor al meu dai pe vagonul meu, completeaza datele si pe langa faptul ca te bagi in vagonul meu ai si avantajul ca s-ar putea sa castigi ceva premii.

Daca vrei sa vezi alte vagoane le poti urmarii dand pe banner pe vagonul urmator. In felul acesta si bloggeri implicati in campanie castiga ceva trafic suplimentar.

Locurile pentru bloggeri in tren sunt limitate, 6 pentru orasul castigator si cate 2 pentru celelalte orase. Eu sprijin bineinteles Bucurestiul, si as fi mandru sa stiu ca avem un blogger ploiestean in tren. Deci ma ajutati?