Haotik primeste prima masina in teste si o testeaza legat la ochi

Posted by

Ieri am avut ocazia sa particip la lansarea aplicatiei Auto.Ro pentru Android. Despre ce s-a intamplat acolo, o sa va povestesc insa maine. Tot ce va pot spune e ca am facut primii pasi in drumul meu spre blogger pe nisa auto si am testat deja prima masina, legat la ochi. Si, pentru ca nu vedeam nimic, am reusit sa fiu cel mai bun si sa daram cele mai multe jaloane.

Faza cea mai amuzanta a fost ca aveam impresia ca am mers foarte bine si ca am atins cateva jaloane. Socul a venit acasa, cand am urmarit inregistrarea si mi-am dat seama ca totusi „cateva” erau „majoritatea”.

Daca ar fi sa facem o reclama, ar suna cam asa: Masina ta are probleme? Te simti legat la ochi? Cu aplicatia AutoRo ajungi intotdeauna la destinatie. Si ati vazut ca am ajuns pana la final, da?

Aaaa, si am uitat sa va spun ca Fundata e pe undeva prin „apropierea Bucurestiului”. Da? Ca sa stiti si voi de ce, pentru a ajunge undeva in zona Bran – Moeciu, a trebuit sa merg cu trenul pana la Bucuresti si sa trec pe langa Ploiesti in drum spre Fundata. Numai un blogger haotic putea face asa ceva.

6 comments

  1. La un momen dat s-a prins omul cum functioneaza creierul meu si a zis „cealalta stanga” :))

  2. As vrea sa te vad cu un Ferrari in teste. Legat la ochi. :)) Dreapta, dreapta, dreaptaaaaaaaaaaaaa….. Au fost ultimele lui cuvinte. 🙂

Comments are closed.