Harlem Shake, mie imi place!

Posted by

Harlem-Shake Am stat azi „ore in sir” sa ma uit la zeci de video-uri create de nebunia Harlem Shake. Am aflat de la Costin si, din link in link, dupa ce am ajuns pe youtube, am gasit liste intregi de best of… la care m-am uitat timp de peste o ora. Si, desi imi dau seama ca este o mare tampenie, mie mi se par geniale cateva dintre filmari. Nebunia creata dupa cele 15 secunde este un fel de arta. Pentru ca nu te astepti nicio clipa ca toata lumea sa o ia razna in urmatoarea secunda. Iar ce gasesti in urmatoarele 15 secunde, nu stiu daca sa cataloghez drept arta sau nebunie, sau putin din amandoua.

Primul clip a aparut pe 2 februarie, deci in urma cu doar doua saptamani, iar ce s-a intamplat de atunci pana acum… sunt mii de clipuri create in aceasta maniera si bineinteles ca nebunia a ajuns si in Romania. Nu am gasit inca unul facut la Ploiesti, dar cred ca urmeaza sa vad masca lui Jorje cat de curand intr-un astfel de clip. Baieti, sa ma invitati si pe mine, ca dau bine la burta goala. Glumesc, desigur!

Inca de la primul clip, imi aduc aminte de un film, nu stiu daca Resident Evil sau altceva de genul acesta, unde un virus facea pe toti sa o ia razna. De asemenea, creativitatea unora dintre ei m-a surprins in mod placut.

Cel mai mult mi-a placut clipul de mai jos, cred ca intelegeti si voi de ce:

https://www.youtube.com/watch?v=6oAIo3oBSVc

De asemenea, mi-au placut alte 3 clipuri pe care le puteti vedea aici (Under Watter Version), aici (McCann Version) si aici (Army Version).

Puteti citi pe acest subiect si pe alte bloguri: Cristian Manafu, Costin Cocioaba, Radu Tanasescu si cred ca in curand pe 90% din blogurile romanesti.

6 comments

  1. A innebunit netul cu Harlem Shake. Sper ca urmatorul post pe care il citesc pe alt blog sa nu fie tot pe subiectul asta ca o iau razna :))

Comments are closed.