Heroes (2006)

Posted by

Acelasi prost obicei de a vedea toata seria odata. Deci adio somn pe ziua de azi. Mai cu injuraturi ca seamana a telenovela, mai cu chesti interesante, primele 5 episoade au fost groaznice si mai rele decat o telenovela, nu reuseau sa se intalneasca deloc personajele principale si prarea o eterna tragere de cuvinte si umplutura fara nimic esential. Spre sfarsit a inceput sa devina interesant, sau mult mai interesant daca a reusit sa ma faca sa nu ma duc la somn. Cu toate ca a devenit mult mai interesant, iarasi un aspect de curata telenovela, toate personajele din film eraum cumva conectate si inrudite, stiti voi fata pierduta care e defapt a fratelui personajului principal, etc.

Alta chestie care ma deranjat a fost faza cu „eroul meu” care apare in textul filmului enervant de des. Toata lumea era un erou care salva lumea, personaje bune sau rele erau „eroul”. Plin de eroi filmul asta, ce sa ii faci doar asa ii e si numele. Mai mult eroul principal se numeste Hiro Nakamura, daca o fi fost ala principal si nu altul.

Daca ar fi sa dau un zece pentru acest film, l-as da cu siguranta rolului jucat de Hiro Nakamura, care mi sa parut deosebit. Un personaj funny si simpatic prin actiunile lui dar mai ales prin gestica. Cine a vazut seria intelege de ce, cine nu sa se uite si nu ii va parea rau.