The Hitman’s Bodyguard (2017)

Posted by

L-am vazut in urma cu cateva zile la cinematograf, dar nu am apucat sa va povestesc despre el. Desi eu ma asteptam la cu totul altceva – cred ca ne-am uitat cu totii la seria Hitman sau ne-am jucat la celebrul joc Hitman, filmul este o comedie superba, cu multe poante bune, iar Samuel Jackson joaca intr-un mare fel. Are multe faze bune, iar asta il face de nota 10, mai ales ca in ultima vreme comediile au 2-3 poante mai rasarite si cam atat.

Vad ca inca ruleaza atat la AFI Ploiesti, cat si la Ploiesti Shopping City, asa ca puteti sa mergeti sa-l vedeti cu incredere, merita toti banii. Eu va spun sincer ca m-as mai uita o data la el, desi probabil nu va mai avea acelasi farmec.

Ideea principala pe care am retinut-o din film este ca viata iti poate aduce uneori tot felul de surprize, placute sau neplacute si ca, oricat de mult ai planifica totul, la un moment dat se pot intampla lucruri asupra carora nu ai niciun fel de control.

Daca mai stiti si alte comedii bune care ruleaza anul acesta, lasati-mi un comentariu sa stiu si eu de ele. Din pacate, timpul meu liber este destul de limitat si nu prea apuc sa ma mai documentez despre ce filme mai ruleaza pe piata.

 

Trailer The Hitman’s Bodyguard