How To Web 2011

Posted by

how to web Stiti cum e, daca a scris Bobby, hop si eu cu un articol legat de asta.  Glumesc. E in draft de cateva zile articolul dar mai aveam nevoie de cateva detalii legate de eveniment pentru a putea termina articolul. Inainte de detaliile respective si de o oferta speciala din partea ZeList.ro o sa va povestesc de ce nu am fost anul trecut si de ce merg anul acesta.

Anul trecut nu am fost pentru ca nu era pregatit, miturile din capul meu atarnau prea greu pentru a ma convinge ca merita sa dau banii la acest eveniment. Aceleasi mituri care ma faceau sa ma intreb daca am sa pricep ceva stand macar pe magine la Arena Ursilor. Intre timp mi-am schimbat atitudinea, sunt antreprenor si ca antreprenor cand vezi lista aceea de vorbitor nu exista nici o scuza pentru care nu as ajunge la acest eveniment. Deci in mod clar ne vedem acolo.

Inca mai sunt ceva locuri libere, asa ca daca te grabesti poate mai prinzi un loc. Mai ales ca am si o oferta speciala pentru tine, daca esti abonat la newsletterul ZeList.ro ai un discount de 10%. Oferta este valabila pana la data de 2 Noiembrie. De asemenea pe langa discount ai parte si de transport gratuit cu autocarul din orasele Timisoara, Iasi, Cluj, Craiova sau Sibiu in bucuresti pe data de 8 Noiembrie si returul pe 11 Noiembrie. Pentru reducerea de care v-am vorbit mai sus folositi codul promotional ZELISTISCOOL.

Inca nu te-am convins? Atunci ai grija sa nu faci ca mine si la anul sa iti para rau ca ai ratat acest eveniment.