I am a hero

Posted by

 Asa cum spuneam si pe twitter aseara am ajuns un erou. Ba nu, un super erou. Mi-am luat si ajutoare dupa cum puteti vedea in poza din stanga. Am vrut sa le iau acasa dar mi-au spus ca au o misiune super secreta impotriva raului de indeplinit si ca vor veni cu alta ocazie.

De asemenea la petrecerea de Craciun organizata de catre cei de la Cosmote si Romtelecom am avut parte de multe surprize, karaoke acompaniati de trupa live, cei din reclama Romtelecom ne-au colindat live, colindele fiind in varianta originala de data asta. Eu am ramas impresionat de modul in care se transmite muzica atunci cand esti la 2-3 metri de cor. Parca era o conexiune directa intre ei si mine ca ascultator.

In rest destul de multa lume pusa pe distractie, am dansat mult, am si cantat, partea buna e ca pe scena nu se auzea nimic din ce cantam, asa ca eu presupun ca aveam talent si cantam bine iar cei din sala pareau ca se distreaza ceea ce era totusi un lucru bun.

Era si Batman pe acolo, ne gandeam sa mergem cu el pe cladire sa vedem daca e sau nu popa. Eu am zis ca e popa si nu zboara. Nu am mai apucat sa testam.

Si sa nu uit, am tot avut ocazia sa testez un Kinect dar ma credeam destept, vazusem pe youtube ce poate sa faca si nu parea nimic senzational, era misto dar pentru altii nu pentru mine. M-am jucat aseara la el, deja le-am zis prietenilor sa-l puna pe lista cadourilor de craciun ca il vreau. E foarte tare jucaria. M-am jucat la XBox pana am obosit. Asteptam de la Microsoft sa faca un #kinectmeet sa ne jucam cu totii.

Va mai invit mai jos sa vedeti cateva poze , cu tabletaaaaaaaaaa 🙂

One comment

  1. Se pare că v-ați distrat pe cinste. Ce bine iți stă între ele, însă nu cred că Dana era de accord să vii cu ele acasă 😛

Comments are closed.