Idei de articole geniale

Posted by

Seara, cand ma duc la culcare, uneori ma gandesc la blog si la ce articole as putea scrie pe el. Si aproape de fiecare data cand ma gandesc la asta, am o idee geniala de articol, si nu doar atat; deja ma gandesc cum ar trebui sa arate articolul, ce sectiuni contine si merg pana la cele mai mici detalii si mi se pare ca si formularea ideilor este cea mai buna ever. Dupa care adorm. Dimineata cand ma trezesc, bineinteles ca nu imi mai aduc aminte nici macar despre ce era vorba, ideea de baza, ca despre detalii sau altele nici nu are rost sa mai vorbim.

Intotdeauna m-am intrebat daca ideile respective sunt atat de geniale pe cat mi se par mie in momentul in care realitatea se imbina cu visele, sau e doar o iluzie. De fiecare data cand am astfel de idei, sunt prea adormit ca sa ma ridic si sa ma duc sa le notez pe o foaie.

Ma intreb daca si altii patesc la fel si daca cineva a incercat vreodata sa doarma cu un caiet langa el, sau un reportofon si sa incerce cumva sa le noteze atunci, cand sunt proaspete. Si mai ales ma intreb daca dimineata, cand s-a trezit, mai erau la fel de geniale ideile respective sau erau doar idei banale.

Asadar, daca are cineva asemenea idei crete precum ale mele si imi spune ca se trezeste, le noteaza si a doua zi par la fel de bune ca inainte de a intra pe taramul viselor, il rog sa-mi spuna, ca sa incerc cumva sa le notez si eu. De ridicat din pat parca nu m-as mai ridica, dar cred ca pot sa dau drumul la un reportofon sa le notez.

6 comments

  1. Și eu pățesc așa. Uneori îmi notez ideile, dar de cele mai multe ori nu o fac; la o revedere mai atentă, aproape nicio idee nu îmi mai pare la fel de grozavă ca la început. 😀

  2. Cred ca in fiecare noapte ma gandesc la un articol si deja parca il am scris :)) iar dimineata fie ideea mi se pare naspa, fie uit despre ce e vorba, fie imi amintesc dar parca nu mai are acelasi farmec pe care il avea la inceput.

  3. Dupa cum ziceti si voi, pot sa dorm linisit in continuare ca nu pierd mare lucru.

  4. Aveam problema asta in primii ani de blogging. Mai apoi mi le notam pe un notepad pe care il luam langa pat, notepad-ul a fost inlocuit apoi cu notele din telefon, iar acum am idei de articole peste tot :)) Adica notepad, notes din telefon, un document word pe pc, dashboard-ul blog-ului si prin mail.

  5. stii cum e si cu ideile astea bune.. se spune sa dormi o noapte asupra ideii, poate maine nu ti se mai pare asa buna 🙂

    PS: mi se intampla adesea

Comments are closed.