In platou la Cronica Carcotasilor – Editie aniversara de 10 ani

Posted by

Cum, necum alaltaieri pe twitter prind din zbor un mesaj cum ca suntem invitati in platoul de filmari al Cronicii. Avand in vedere ca de mult imi doream asta nu am stat mult pe ganduri am dat repede click pe linkul care ma ducea la o pagina de facebook cu invitatiile si nu am stat mult pe ganduri si am pus mana pe un loc in sala.

Dupa o scurta explicatie cu regulile de baza dintr-un platou de filmare iata-ne in sala. Acolo nebunie mare, sau cel putin asa mi s-a parut mie nefamiliarizat cu un astfel de platou de filmare. Unii mutau decoruri, unii cantau, bebelusele isi faceau incalzirea, cam ca la nebuni si totusi foarte interesant. Oricum mi-a sfaramat toate miturile sau ideile pe care le aveam eu in cap despre ce si cum se intampla intr-un platou de filmari.

In primul rand nu e nici un panou pe care sa apara aplaudati/radeti sau ceva de genu cum am vazut prin filme, aveam impresia ca publicul are un panou si ce scrie pe panou aia faci. Mit spulberat. Next.

In al doilea rand ma asteptam sa fie ceva de genu ca la filme, taiati, motor, taiati, motor si sa revad o scena de 10 ori. Iarasi total fals, cred ca doar de 2 ori s-a reluat filmarea, o data Serban plecat prin sala nu a ajuns la timp la startul secventei si a trebuit reluat. A doua oara trupa JukeBox a gresit ceva si au reluat iar. Deci oarecum ce se intampla acolo apare si la tv, nu e ca in film, o secventa trasa de zeci de ori. Inca un mit spulberat. Next.

Al treilea lucru pe care l-au zis si altii, ne asteptam ca decorul din spate sa fie o imagine cu blocuri sau ceva din carton cu gaurele si becuri. Iarasi fals, sunt niste blocuri cu beculete si masinute si e ca un fel de macheta acolo in spatele lor. Inca un mit spulberat.

Si cred ca mai sunt multe alte lucruri pe care mai mult sau mai putin constient mi le imaginam despre un platou de filmare si s-a dovedit a fi cu totul altfel.

Oricum daca vreti sa vedeti ce a iesit va uitati diseara la Prima TV si poate apar si eu printre cei din public.

Am fost fericit sa fac poze cu Serban si cu Horia Varlan (Cireasa de pe tort) si nefericit ca nu am putut sta cateva momente de vorba cu Dezbracatu sau ca inca nu mi s-a implinit visul sa fac o poza cu Bebelusele. Apropo de bebeluse, mi-am dat seama ca televizorul meu de acasa nu e bun de nimic si trebuie aruncat (ditamai plasma de 107cm, pacat de ea). In realitate arata cu totul altfel bebelusele si daca la tv arata minunat in realitate… o my god sunt perfecte.

In concluzie mi-a placut nebunia de acolo si cu siguranta cu prima ocazie ivita de a fi iar prezent in sala o voi face.

P.S. Nu va zic nimic despre suprizele emisiunii doar ca am ghicit cine se afla in cutia cu cadoul pentru Gainusa.

P.S.2  Cumpara cineva o plasma Samsung, imensa? Se vede super bine pe ea. Merita toti banii.

UPDATE: Cateva poze facute de Ioana aseara la Cronica

7 comments

  1. 😀 tre’ sa recunosti ca si serban este in realitate muuult mai mic decat pare!…
    ps. fain review-ul!

  2. In legatura cu comentariul tau, astept sa participi 😛 In imitari sa ne masuram si la carcoteli sa ne adunam 😀

  3. Au inceput sa fie cam enervanti astia de la cronicuta, dar vad ca v-ati distrat ceea este cel mai important

  4. e bine ca m-ai vazut pe mine, multi mi-au vazut doar burta.

    la ce burta am, mai ales cu tricoul ala stramt pe mine, ocupam 3 locuri in public…

  5. Sa stii ca mi-ar placea sa fiu si eu invitata o data la o filmare de acest gen. Felicitari pentru inca o chestie misto bifata. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai „spart” niste mituri cu prilejul asta 🙂

Comments are closed.