Indianu’ Talpa Iute: livrari rapide la domiciliu

Posted by

 Cand am primit si eu comunicatul, am crezut ca e o gluma, mai ales ca pe Stefan Rosioara nu il percepeam ca pe un om cu initiative antreprenoriale. Asa ca, desi vroiam sa va comunic inca de ieri despre asta si aveam si un concurs pentru voi, a trebuit sa astept sa mi se confirme ca nu este o vorba de o gluma. Asadar, Indianu’ Talpa Iute este un serviciu de livrare la domiciliu pe timpul noptii, intre orele 22:00 si 5:00.

Cu alte cuvinte, iti doresti ceva in miez de noapte, intri repede pe site, comanzi ce-ti doresti si in cel mai scurt timp produsul e la tine acasa. Nu trebuie sa cauti prin benzinarii, nu trebuie sa alergi dupa nu stiu ce magazin non-stop din cartier. Ideea in sine e foarte faina, mai ales cand imi doresc o sticla de cola in miez de noapte si nu am niciun non-stop prin apropiere si nici nu am chef sa ma imbrac, sa ies din casa. Din pacate, serviciul este momentan disponibil doar in Bucuresti.

Poti comanda bauturi alcoolice si non-alcoolice, snack-uri, dar si alte produse. Nu stiu daca s-au gandit, dar ar trebui sa se gandeasca sa bage in oferta si prezervative si nu glumesc, pentru ca e cel mai prost moment sa te trezesti atunci ca nu ai la tine si ca trebuie sa pleci sa cauti in cea mai apropiata benzinarie. Se pare ca s-au gandit ca era in comunicatul de presa (dar cine le citeste…). Preturile sunt mici, livrarea se face rapid, in caz ca timpul depaseste o ora, taxa de livrare este zero si nu exista un prag de comanda minima.

De asemenea, la bere as avea doua oferte: bere la temperatura camerei si bere pusa la rece, urmand ca in vara sa scoata din oferta berea la temperatura camerei.

Lansarea acestui serviciu are loc diseara in Kulturhaus, cu un concert Suie Paparude. De asemenea, incepand cu orele 22:00, va avea loc o expozitie de grafica, analog si digital, animatii si lansarea conceptului de comic book, in care personajul principal este Indianu’ Talpa Iute. Cum cele 200 de invitatii acordate pe site s-au epuizat rapid, nu ramane decat sa ma cautati rapid, poate va aranjez ceva. Aveam ceva invitatii pentru concurs, dar nu mai e timp din pacate sa organizez concursul intr-un timp atat de scurt.