Infografic Haotik.ro – luna noimebrie

Posted by

trafic_blog O idee mai veche, care acum a prins viata. Un infografic in care am prezentat cateva din datele pe care le consider eu relevante pentru acest blog. Probabil se puteau pune si mai multe date, dar nu am vrut sa fie foarte incarcat. De asemenea, mi-a fost destul de greu sa definesc un personaj al blogului pentru a-l pune pe infografic, desi in mare cam stiu cum arata cititorul blogului Haotik.ro.

Infograficul reflecta o parte din activitatea care se desfasoara pe blogul acesta, traficul si, nu in ultimul rand, audienta pe care o are acest blog. Am adaugat cateva date legate si de pagina de facebook a blogului, dar am renuntat la datele legate de twitter, considerandu-le irelevante in contextul in care twitterul este folosit destul de putin in Romania.

Infografic Haotik.ro Noiembrie 2013

Mi-a fost de mare ajutor la realizarea acestui infografic articolul Ralucai, in care prezenta propriul ei infografic in urma cu cateva luni.

Feedback-ul este binevenit; de asemenea va pot raspunde la orice fel de intrebari legate de datele prezentate in infografic sau de date auxiliare. Pentru eventuale colaborari, ma puteti contacta la datele postate pe pagina de contact a blogului.

18 comments

 1. Doar? Avand in vedere ca scriu despre tehnolgie, antreprenoriat, sporturi extreme ma mir ca am un procentaj asa de mare.

 2. Ma si gandesc cum de ai un numar de 39% dintre vizite doar femei, sunt atrase femeile asa de mult de tehnologie, antreprenoriat si ceea ce iti place tie? Foarte multe vizite unice, pe partea de afisari ma asteptam sa ai cel putin dublu fata de vizite. O intrebare, cu ce ai realizat infograficul?

 3. pai 20.000 vs 40.000 (rotunjit) nu e dublu? Ma rog 22k si 38k dar tot pe acolo. Cu infogr.am e realizat desi am intervenit si cu gimp dupa aceea si am pus logo si alte cateva chestii.

 4. 2 Cristiani 🙂 Eu cum sa va raspund :)) Deci

  Cristian Iosub: Eu sunt foarte multumit de numarul de vizitatori pe care ii am lunar. Prefer sa am o comunitate faina de cititori decat una foarte mare si plina de uscaturi. Fara vre-un apropo la comunitatea ta ca nu am urmarit foarte atent ca sa ma pot pronunta.

  Cristian: Nu am avut decat un singur articol de BF nici ala cine stie ce si nu am stat sa promovez deloc blogul in perioada respectiva.

 5. Tata abia si-a bagat net, sigur nu e intre aia. Inca. Dar daca se apuca tata sa scrie… o sa fiti uimiti.

 6. ii fac blog separat, pentru ca nu stiu cat s-ar potrivii ce scrie el blogului acesta.

 7. Avand in vedere ca pe orice site de tehnologie am intrat in ultima perioada, peste tot, te-am vazut in reclamele adsense, ma asteptam sa concurezi cu zoso, la cifre. 🙂 Deci sa inteleg ca e destul de ineficienta o campanie prin adsense pentru un blog personal?

 8. Campania este foarte eficienta. Chiar mesajul tau de mai sus o demonstreaza dar e mai complicat aici de explicat toate mecanismele din spatele campanieiilor mele de adwords.

 9. La cecere pot oferii angentiilor detalii de genul asta sau exporta orice fel de date din Analytics.

Comments are closed.