Ingeri sau Demoni ???

Posted by

Greu sa imi dau seama din pacate. Larry Page , Sergey Brin, Elon Musk dar si altii.

De ce zic asta? Primii doi controleaza cel mai mare imperiu online Google, si aduna informatii despre fiecare cetatean al terrei prin sistemele gratuite pe care le ofera. Tot google este implicat si in proiectul Tesla Motors. Proprietarul Tesla Motors este Elon Musk, omul care controleaza si cam tot ce zboara in spatiu, pentru ca navetele de la NASA apartin defapt Space X, ale caror owner este Elon. Google pe de alta parte are un concurs legat de o asenelizare pe luna valabil pana in 2011 parca. Lucrurile sunt foarte legate intre ele dupa cum se vede.Ce e cu Tesla Motors? Au facut masina electrica. Cam scumpa totusi.

General Motors a mai facut o masina electrica nu lafel de performanta dar care totusi mergea. A disparut de pe piata americana pana la urma. OPEC stie de ce.

Care este pretul platit pentru a putea produce Tesla Cars? Sau conventia e sa stea la 100.000 de euro sa nu o poata cumpara nimeni, si in felul asta sa demonstreze inca odata ca costa prea scump domnule energiile astea alternative si ca tot petrolul e mai bun.

Probabil ca mai exista si alte conexiuni cu alti oameni cum ar fi cel de la Virgin Space care vrea sa deschida foarte curand un hotel pe orbita.