Intalnirea twitteristilor ploiesteni (si poate si un blog meet)

Posted by

Dupa lungi dezbateri legate de locatie, data si ora, am decis sa iau taurul de coarne si sa aranjez eu putin lucrurile ca tot eu am pornit cu ideea impreuna cu Sebi. Initial am crezut ca suntem 2-3 insi si nu e mare bataie de cap, dar se anunta lume multa asa ca trebuie sa rezervam

Deci s-a stabilit si ramane neschimbat Pub Doroftei, Ora 17.00 Duminica 28 Februarie 2010.

Pentru a sti pentru cati oameni sa fac rezervarea as dorii ca pana diseara sa lase un comentariu cei care stiu ca vor venii sigur. Dupa aceea bineinteles ca voi putea extinde telefonic rezervarea daca e cazul.

Nu stiu daca au net acolo dar fiind vorba de o intrunire de oameni din online o sa aduc routerul meu vodafone care permite 5 conexiuni la el. Deci macar 5 dintre noi vor putea sa posteze live ce si cum se intampla la intrunire.

Mai fac updateuri pe parcurs.

P.S. Cred ca o sa avem si ceva invitati din presa, vedem azi maine si despre asta.
P.S.2 In caz ca nu stie cineva unde e barul sau vrea relatii suplimentare 0726266835 Dragos sau Haotik cum va place.

Update. Am invitat si de la adevarul de sera si de la telegraful & alpha tv, in masura in care nu au alte evenimente mai importante probabil ca vor venii.

UPDATE 2: Am trecut in seara asta pe la ei si am facut rezervarea pentru 10 persoane dar am aranjat sa pot marii nr locurilor rezervate si telefonic, asa ca nu e problema, le-am zis ca nu stiu inca si ca pot fi 20-30 in final.

16 comments

  1. Salut!

    Bravo, felicitari ca v-ati organizat!Eu impreuna cu sekret planuisem un tweetmeet inca de prin decembrie-ianuarie.Asta e..probabil ca atunci nu s-a propagat suficient de mult mesajul pe twitter.

    Ma bucur ca ploiestenii au dat curs acestei invitatii.Ramane stabilit pe Duminica la Pub!Am sa-mi iau camera foto sa pastram o amintire frumoasa!

    http://twitter.com/DDragos

Comments are closed.