Invata linistit. Soros vegheaza pentru tine

Posted by

Stiu ca datorita unei excrocherii propozitile din titlu au capatat o conotatie negativa dar eu sper sa aveti rabdare pana la capatul articolului si de ce nu, sa si mergeti in cadrul fundatiei Soros pentru a invata intr-un mediu linistit si placut.

Pe vremea studentiei eu mergeam la Biblioteca Centrala  Nicolae Iorga din Ploiesti. Nu pentru ca nu as fi gasit in alta parte un loc linistit de a invata ci pentru ca descoperisem carti foarte noi din domeniul IT, pe care nu-mi permiteam sa la cumpar din cauza pretului foarte ridicat la biblioteca. Din pacate acestea erau intr-un numar foarte mic, una sau doua, si nu se imprumutau decat la Sala de Lectura.

Astfel ca stateam ore in sir si imi notam tot felul de chestiuni tehnice intr-un caiet, apoi a doua zi le experimentam in laboratorul de informatica.

In plus, erau doua sau trei bibliotecare, dar una din ele arata superb, cred ca i-am si dus flori prin anul I sau II de 8 martie sau ceva de genu. Deci si cand nu aveam chef de studiu aveam chef sa trec pe acolo sa mai rasfoiesc o carte.

Revenind la ce se intampla la Centrul Public al Fundatiei Soros, tin sa va anunt ca programul biblioteci este de la ora 14:00 pana seara la ora 20:00, de luni pana vineri, cu mici excepti atunci cand au loc diverse evenimente in partea de final a zilei si se da mai devreme inchiderea.

Acum probabil ultima noutate nu mai sunt cartile, astea oricum le da Haotik pe blog din doua in doua saptamani. Ei bine, noutatea e ca poti avea acces la un laptop si internet wireless gratuit, acces la o baza de date foarte mare de reviste si alte publicati internationale,  o cana de ceai cald si cel liniste pentru o buna investitie in viitorul tau.

Locatia biliotesci o gasiti la parterul Fundatiei Soros , din strada Caderea Bastiliei, nr. 33, sector 1, Bucuresti. Undeva aproape de ASE din cate am inteles.

Spor la invatat si un viitor luminos.

[sursa]

One comment

  1. Cine era studios, pe vremea lui :)), prefer linistea de acasa… e drept ca la camin nu pot invatat. Dar macar in sesiune imi permit sa stau acasa si sa ma duc doar la examene.

Comments are closed.