InviteMe.ro – beta preview

Posted by

Pe scurt:

48 hours, 10 people, 1 idea
GREAT TEAM WORK
SUCCESS

UPDATE: Urmeaza zilele astea sa vin si cu povestea ideii, si cu ce am invatat in timpul celor 48 de ore, cu ce s-a intamplat acolo. Dar probabil dupa Netcamp 2010 de maine o sa dorm si o sa ma refac cateva zile. Si da avem 2-3 articole si de pe urma zilei de maine, si poza cu Marius Ghenea, nu am uitat.

3 comments

  1. Eu m-am gandit la o astfel de chestie in 2009, cand am si facut un site-ulet pt a-mi invita colegii la un party. Site-ul este http://einvitatie.hany.ro (nu stiu daca mai merge). Aveam multe idei pt el, dar din lipsa de timp…am uitat complet de el. Nu e cine stie ce de capul lui, avand in vedere ca e facut in 2-3 ore (mai mult a durat sa fac template-ul in Photoshop), dar permite inregistrarea userilor, crearea de grupuri de invitati, adaugarea de invitati (manual, dar vroiam sa fac si import din Yahoo, Gmail, etc), crearea de invitatii (fie upload poza cu invitatia facuta, fie crearea invitatiei folosind un editor WYSIWYG), trimiterea invitatiilor pe mail, iar cel ce primea mailul avea 2 butoane: accept si refuz, statistici pt fiecare invitatie in parte (cine a acceptat, cine a refuzat, cine nu a raspuns), etc.

  2. Urmeaza o serie de articole legate atat de Launch 48 , de mentori, de proiect si oameni din proiect, de echipa de entertainment, de workshop-ul lui Vlad Stan, de Kavspersky, de Twitter Effect de … gata ca v-am spus destule vedeti zilele urmatoare.

Comments are closed.